Minik kediye hayat öpücüğüne 14 bin beğeni!

Minik kediye hayat öpücüğüne 14 bin beğeni!

İstanbul Pendik’te meydana gelen aşırı yağış nedeniyle suya kapılan yavru kedi, İBB personeli tarafından suni teneffüs yapılarak hayata döndü. Kurtarma operasyonu twitterde 14 bin beğeni alırken 3 bin 600 paylaşım yapıldı.

İstanbul Pendik’te meydana gelen aşırı yağış nedeniyle suya kapılıp boğulma tehlikesi atlatan yavru kediye İBB personeli tarafından suni teneffüs ve kalp masajı yaparak nefes almasını sağladı.

Dün İstanbul’un Anadolu yakasında bugün kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. İBB ekipleri yollardaki su birikintilerine müdahale ederken yağıştan etkilenen yavru bir kediyi fark eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati sayesinde hayata tutundu.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nda çalışan Metin Keskin isimli personel yavru kediyi önce sudan çıkardı. Keskin daha sonra yavru kediye suni teneffüs ve kalp masajı yaparak nefes almasını sağladı. Keskin kediyi havluya sararak veterinere yetiştirmek için büyük çaba sarf etti.

14 BİN BEĞENİ 3 BİN 600 PAYLAŞIM

İBB’li personelinin kediyi hayatta tutma mücadelesi çevredekilere duygu dolu anlar yaşattı. Yavru kedi, İBB’nin Pendik’de bulunan Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Minik kedi şu an tedavisi devam ediyor.

İBB minik kediyi kurtarma haberini twitter adresinden paylaştı. Minik kediyi hayata döndürme çabası vatandaşlar tarafından 14 bin 700 beğeni ve 3 bin 260 paylaşım ile rekor bir sayıya ulaştı.

İşte minik kediye suni teneffüs ile hayata döndürülmesi:

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.