Esra Erol'a özel hayat ihlalinden 5 yıl hapis istemi!

Esra Erol'a özel hayat ihlalinden 5 yıl hapis istemi!

Ünlü sunucu Esra Erol hakkında, yayında güzellik merkezi sahibi Özlen A. B'ye, hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası iddiasıyla dava açıldı.

Kadın programı sunucusu Esra Erol hakkında, yayında güzellik merkezi sahibi Özlen A. B'yi "yuva yıkan kadın gibi gösterip, fotoğraflarını boy boy ekrana verdiği" iddialarıyla soruşturma tamamladı. Esra Erol hakkında hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası iddiasıyla dava açıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığına ifade veren Esra Erol ise basın yayın özgürlüğü sınırları içinde kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla programa katılanların iddialarına yer verildiğini belirterek suçlamaları kabul etmedi.

5 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİYLE İDDİANAME DÜZENLEDİ

Savcılık habere konu olayla ilgisi olmayan Özlen A. B'nin fotoğraflarının hukuka aykırı ifşa edilmesinin özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu oluşturduğunu belirtti. Savcılık Esra Erol hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etmek ve hakaret suçlarından hazırladığı iddianamesini mahkeme bir yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle kabul etti.

Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan davada önümüzdeki günlerde ünlü sunucu Esra Erol hakim karşısına çıkacak.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.