'Müftünün karısı'ndan, İmamoğlu'na oy vermeye! 

'Müftünün karısı'ndan, İmamoğlu'na oy vermeye! 

Son zamanlarda amatör sokak röportajlarıyla algı oluşturulması gözleri onlara çevirdi. İşte bunlardan birisi de daha önce 'Müftünün karısıyım' diyen bir CHP'li...

Son zamanlarda amatör sokak röportajları çoğaldı. Özellikle CHP ve HDP taraftarlığı ile daha çok artış gösteren sokak röportajlarında da algı oluşturulmaya çalışılıyor. 

İşte bunlardan birisi de 31 Mart seçimlerinde AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a oy verdiğini söyleyen bir kişi.. Bu kişi tekrarlanacak olan seçimde ise CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na vereceğini söylüyor. Bu kişinin zaten CHP'li olduğu ortaya çıktı. 

İstanbul Ümraniye'de, bir sokak röportajında, 31 Mart Seçimlerinde oyunu Binali Yıldırım’a verdiğini, 23 Haziran’da ise Ekrem İmamoğlu’na vereceğini söyleyen şahsın Mahmut Tanal ile fotoğrafları ve CHP ilçe teşkilatında görev yaptığı ortaya çıktı.

İşte CHP'li seçmenin yalanın ortaya çıkması:

DAHA ÖNCEDE 'MÜFTÜNÜN KARISIYIM' DEMİŞTİ 

Gezi Parkı olayları başladıktan sonra sosyal medyada bir çok yalan haber üretildi ama bunların içinde olan 'Müftünün karısıyım' yalanı ise 'bu kadar da olmaz' dedirten cinstendi.

'5 VAKİT NAMAZ KILIYORUM, MÜFTÜ KARISIYIM' DEMİŞTİ 

2013 yılında Sözcü yazarı ve 2.500 TL'ye Atatürk kitapları satan Yılmaz Özdil tarafından sosyal medyada servisi edilen görüntülerde, müftü eşini olduğunu ve 5 vakit namaz kıldığını iddia eden başı kapalı bir kadın, Başbakan Erdoğan'ı istifaya davet etmişti. 

'MÜFTÜ KARISIYIM' DİYEN BAKIN KİM ÇIKTI?

"Deşifre" programı binlerce kişi tarafından paylaşılan provokasyon amaçlı görüntülerdeki kadının kim olduğunu ortaya çıkardı. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil'in piyasaya sürdüğü ve hızla sosyal medyada yayılarak olay olan bu kadın gerçekte kim çıktı? 

Adı "Gül Taşlı Cenal", İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu. Bir dönem Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Basın danışmanlığı kadrosunda yer aldı. 

CHP'Lİ VE BAR İŞLETMECİSİ 

Çeşitli yayın organlarında muhabirlik, kadın programlarında da yapım asistanlığı yaptı. Gazeteciliği bırakarak Balıkesir'in Burhaniye ilçesine taşınan Gül Taşlı Cenal, bar işletmeciliği yapmaya başladı. 

2010 yılında CHP İlçe Başkanı Faruk Celal ile hayatını birleştirdi. Gül Taşlı Cenal Gezi Parkı provokasyonlarında da en ön sıralarda yer aldı.

İşte daha öncede 'Müftütünün karısıyım' dediği CHP'li bakın kim çıkmıştı?

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.