Yıldırım'dan İmamoğlu'na 'mağduriyet' cevabı 

Yıldırım'dan İmamoğlu'na 'mağduriyet' cevabı 

CHP adayı Ekrem İmamoğlu YSK'nın İstanbul kararı ile mağdur olduğunu belirtirken rakibi Binali Yıldırım için de “İstanbul’a aday olduğu için mağdur olmuştur” dedi. Yıldırım buna cevap verdi. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun “İstanbul’a aday olduğu için mağdur olmuştur” sözüne Esenler'den cevap verdi.

"EN GÜZEL CEVABI YİNE SANDIKTA VERECEĞİZ"

Yıldırım, ''İstanbul gibi bir şehre aday olmak benim için şereftir, onurdur! Niye bu kadar seçimin yenilenmesinden korkuyorsun? Korkma kardeşim, bizim milletimiz ferasetlidir. Elbette hak yerini bulacaktır. Bunların peşine takılan iç ve dış mihraklara hak ettikleri en güzel cevabı yine sandıkta milletin iradesiyle vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

"23 HAZİRAN SEÇİMLERİ HAYIRLARA VESİLE OLUR"

İstanbul'da seçimin yenilenmesine değinen Binali Yıldırım, "23 Haziran'da tekrar sandığa gideceğiz ve İstanbulluları bir daha yoracağız. Keşke böyle olmasaydı. Olan işte hayır vardır. İnşallah 23 Haziran seçimleri hayırlara vesile olur. Cumhur İttifakı adayıyım. Ekrem İmamoğlu Millet İttifakının adayı. İstanbullularla buluşup dertleşip konuşacağız, İstanbul vizyonumuzu anlatacağız. İstanbulluların kararını 23 Haziran'da göreceğiz." dedi.

İftarda konuşan Yıldırım, yeni bir "hal yasası" yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu çalışmayla ilgili bazı endişeler var. Bunları ilk ağızdan dinleme fırsatı ve imkanı bulduk. Her şeyden önce şunu milletimizin, hal çalışanları ve buradaki işletmelerin önünde ifade etmek istiyorum. Hal komisyoncusu tefeci, terörist değildir, halciler alnının teriyle ekmeğini kazanan insanlardır."

Hal deki iftar programına, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak da katıldı.

SİYASETCAFE.COM
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.