Muhalefete ağır küfürler yazan  Okul Müdürü görevine devam ediyor

Muhalefete ağır küfürler yazan Okul Müdürü görevine devam ediyor

İstanbul Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın Twitter’da kendine karşı muhalefet gördüğü kişilerin paylaşımlarına ağır küfürlü ve tehditkar üslup dikkat çekti.

İlahiyatçı Cemil Kılıç’a sosyal medyadan yaptığı fikir paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırma verilmesinin yankıları sürerken, bir okul müdürünün skandal paylaşımları, soruşturmaların tarafsızlığını bir kez daha sorgulattı.

Mektepli Gazete’de yer alan habere göre; İstanbul’daki Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın Twitter’da paylaştığı fikirleri ve bu fikirleri açıklarken kullandığı küfürlü, tehditkar üslup dikkat çekti.

UĞUR MUMCU, CAN DÜNDAR’A KÜFÜR VE HAKARET

Devlet memuru olduğu için, ilgili yasa nedeniyle siyasi pozisyonuna ilişkin bir beyanda bulunmaması gereken Arı’nın, açıkça iktidarın AKP’ye desteklediği görüldü. Ancak bu, Arı’nın sosyal medyada işlediği belki en basit kabahat.

Okul Müdürü Arı’nın İnsansız Hava Aracı üretimini eleştirenlere “P.ç”, faili mechul cinayete kurban giden kıymetli aydın Uğur Mumcu’ya “bunak” dediği görülüyor. Hatta bu paylaşıma biraz dikkatle bakıldığında, Arı’nın, “S.kayım senin mesajlarına” dediği Mumcu’nun öldüğünden haberi olmadığı da anlaşılıyor.

KARAMANLIOĞLU’NA KÜFÜR

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na “sakallı i.ne” demekten çekinmeyen Arı’nın, TRT’yi tüm partilere eşit durmadığı için eleştirenlere ettiği küfürler ise dudak ısırtıyor. Twitter üzerinden küfürlerle gazeteci Can Dündar’ı tehdit eden Arı’nın sosyal medyadaki bir hobisi de muhalif gördüğü isimleri “o.spu” ya da “o.spu çocuğu” gibi ifadeler kullanarak hedef göstermek.

'HÂLÂ MÜDÜR KOLTUĞUNDA OTURABİLMESİ BİR AYIPTIR'

Arı’nın skandal paylaşımlarına ilişkin görüştüğümüz Eğitim İş İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Oğuz Akkaş, “Sosyal medyada hükümete karşı en ufak bir eleştiride bulunan üyelerimize anında idari ve adli soruşturmalar açılırken, nefret dilini açıkça kullanan bu kişinin hala bölgemizdeki güzide okullardan birinde müdür olarak görev yapması kesinlikle doğru değildir. Bahsi gecen ifadeler bir eğitimciye asla yakışmayacak ifadelerdir” diye konuştu.

İşte o skandal paylaşımlardan bir kaçı;

ayhan-ari-siyasetcafe1.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe2.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe3.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe4.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe5.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe6.jpg

ayhan-ari-siyasetcafe7.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.