Necmettin Erbakan'ın yenilenen partisi tabelasını astı!

Necmettin Erbakan'ın yenilenen partisi tabelasını astı!

Necmettin Erbakan'ın Refah Partisi oğlu Fatih Erbakan tarafından Yeniden adılı ile kurduğu partisinin Saadet Partisi'nin boşalttığı Genel Merkez'e yerleştirildi.

Milli Görüş hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz, Saadet Partisi tarafından genel merkez binasının kiralarının ödenmediği gerekçesiyle partiye dava açmıştı.

Ankara'da, kirası ödenmediği için mahkemenin tahliye kararı kararı verdiği SP Genel Merkezi'nde, geçen gün tahliye işlemi yapılmış, bina tamamen boşaltılmıştı. Yine binasının çatısında bulunan Saadet Partisi’nin ismi ve ambleminin bulunduğu tabela da sökülmüştü.

Tahliye sırasında eşyalar binadan çıkarılırken, partinin kurucusu, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın fotoğrafını, binadan parti görevlisi çıkararak kamyona koymuştu, görüntü sosyal medyada olay olmuş ve bunun şov olarak nitelendirilmişti. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ TABELASI BİNAYA YERLEŞTİRİLDİ

Odatv'nin haberine göre, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Saadet Partisi'nin boşalttığı Genel Merkez'e yerleştiği belirtildi. Binaya, YRP Genel Merkezi tabelası asılırken, yine parti bayraklarıyla da bina çevresinin donatıldığı görüldü.

İşte YRP'nin yerleştiği o bina:

yrp1.jpgyrp2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.