Saadet Partisi'nden genel merkez için yeni karar!

Saadet Partisi'nden genel merkez için yeni karar!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkez binası, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından açılan davanın ardından boşaltılmıştı. Saadet, yeni genel merkez binası açabilmek için yardım kampanyası başlattı.

Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu (YİK), partinin Balgat Eğitim Merkezi'nde, YİK Başkanı Oğuzhan Asıltürk’ün başkanlığında toplandı. Toplantıda, son siyasi gelişmelerin yanı sıra partiye ilişkin konular ele alındı.

Asiltürk, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Necmetin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz'ün ortağı oldukları şirket ve Saadet Partisinin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binasının tahliyesini değerlendirdi.

Saadet Partisi genel merkez binasının, Milli Görüş camiasının malı olduğunu belirten Asiltürk, Erbakan'ın binayı Milli Görüş camiasına hizmet yolunda kullanılmak üzere bazı güvendiği kimselere emanet ettiğini iddia etti. Asiltürk, binanın "bize babamızdan miras kaldı" denilerek boşaltıldığını, ancak hukuki mücadelenin devam ettiğini söyledi.

YENİ GEMEL MERKEZ İÇİN TOPYEKÜN BİR DAYANIŞMA

Genel Merkez binasının tahliye edilmesinin partiye gönül verenleri derinden üzdüğünü belirten Asiltürk, şunları kaydetti: "Bu zulmü yapanlar unutmamalıdır ki Milli Görüş teşkilatları önlerine çıkan bu engeli de azimle aşacaklardır. Her zaman olduğu gibi Saadet Partisine gönül veren teşkilatlarımız ve bu haksızlığa karşı büyük duyarlılık gösteren aziz milletimizin desteğiyle yeni bir genel merkez binası yapmak üzere kampanyayı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında konuştuk, görüştük ve başlatmış bulunuyoruz. İnşallah topyekün bir dayanışmayla en kısa sürede yeni genel merkezimizi partimize ve ülkemize kazandıracağız."

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.