Nihat Genç: Yılmaz Özdil Çin malı CHP'yi Atatürkçülere pazarlıyor

Nihat Genç: Yılmaz Özdil Çin malı CHP'yi Atatürkçülere pazarlıyor

CHP'de ardı ardına gelen taciz haberlerini eleştirmeyen Yılmaz Özdil'in "her şeyi Çin'den alıyoruz dediği" yazısına gazeteci Nihat Genç'ten cevap geldi.

2 Bin beş yüz liraya "Mustafa Kemal" kitabı satarak "Atatürk'ten para kazanıyor" diye eleştirilerin Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısını eleştiren gazeteci Nihat Genç, Özdil'in CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun CHP'yi Atatürkçülere pazarladığını ifade etti.

Özdil'in "her şeyi Çin'den alıyoruz eleştirisine Genç "Yılmaz Özdil, Amerika'dan da yeni CHP'yi aldık, Çin malından ucuz ve kötü çıktı" sözleri ile cevap verdi.

Genç, bugün yayınlanan "Yılmaz Özdil'in Çin malları ve kahraman Habertürk!" başlıklı yazısında, Habertürk ve CHP'deki taciz olaylarını eleştirmeyen gazetelere sert ifadeler eleştirerek;

"Ekranlar-sosyal medya her yer Canan Kaftancıoğlu'nun kadın tacizleri konusundaki ibretlik sorumsuzluğunu ve suskunluğunu konuşurken Kaftancıoğlu'nu yere göğe koyamayıp yıkayıp yağlayıp kutsal aziz mertebesine çıkartıp Atatürkçülere pazarlayan Yılmaz Özdil susuyor." ifadelerini kullandı.

"ÇİN MALI CHP"

Yılmaz Özdil'in bugünkü yazsında her şeyi Çin'den aldığımızı iddia etmesine, Genç, 

 "Amerika'dan da yeni CHP'yi aldık, Çin malından ucuz ve kötü çıktı. Ama Amerikan malı HDP'nin Babacan'ın Kaftancıoğlu'nun vs. pazarlayıcıları sayenizde Çin mallarına rahmet okuttu!" ifadeleri ile cevap verdi.

"HEPSİ KAFTANCIOĞLU'NUN PİSLİKLERİNİ ÖRTÜYOR"

CHP'de yaşanan skandal taciz olaylarını gündeme almayan ve eleştirmeyen gazetelere eleştirilerini yönelten Genç şunları yazdı:

"Ve Kaftancıoğlu'nu yalakalıkla 'efsane' başlığını atan ODA TV kasıtla bu taciz iddialarından tek satır bahsetmiyor. Kaftancıoğlu'nu üzmemek için ODA TV'si Cumhuriyet'i, haberi deşmiyor, üstüne gitmiyor, aksine hepsi birlik olmuş, Kaftancıoğlu'nun pisliklerini örtüyorlar.

 

 

chp-002.JPG

chp2.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum