Nikahı kıyılamayan çift hakkında flaş gelişme

Nikahı kıyılamayan çift hakkında flaş gelişme

Manisa’da gerçekleşen nikah krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Nikahları kıyılamayan çift, yeniden Nikah Memurluğu’na başvurdu.

Manisa’da yaşanan nikah krizinde yeni gelişmeler var.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, Hatice Koşman ve Turgut Dinçer Güneri çifti geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturdu. Turgutlu Belediyesi Nikâh Salonu’nda nikahlarının kıyılması için hazır bulunan çift, nikah memuruna verdikleri cevapla neye uğradıklarını şaşırdı.

yaptigi-saka-nedeniyle-nikhi-kiyilamayan-gelin-konustu_512ec.jpg

NİKAHLARI KIYILMADI

Nikâh memuru Ali Akça’nın “Turgut Dinçer Güneri’yi eş olarak kabul ediyor musunuz?” sorusuna gelin Koşman, “Hayır demek ne mümkün” cevabını vermesi üzerine nikah memuru nikahı kıymaktan vazgeçti.

Gelin Hatice Koşman’ın yaptığı espiri üzerine nikahı kıymaktan vazgeçen nikah memurunu kimse ikna edemedi. Olay yerine gelen polis ekipleri de nikah memuru Akça’yı ikna edemeyince nikâh işlemleri iptal edildi.

CANLI YAYINDA KIYILACAK

Yaşanan nikah krizi gündemde yerini korurken, genç çift yeniden nikah tarihi almak için başvuruda bulundu. Genç çiftin nikahı, ulusal bir kanalda canlı yayında kıyılacak. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından kıyılacak olan nikahla birlikte genç çift televizyon ekranlarında dünya evine girecek.

Genç çift, gazetecilerin sorularını yanıtlarken yaşadıklarının acı bir tecrübe olduğunu söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.