Öğretmenlere özel kampanya

Öğretmenlere özel kampanya

İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla özel bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında tüm öğretmenler 24-26 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca giriş bedeli ödemeden, ücretsiz ziyaret edebilecek.

Çocukların gelişimine katkıda bulunma misyonuyla bir akvaryumun çok ötesinde kültürel bir tesis olarak hizmet veren İstanbul Akvaryum, değerleri paha biçilemez öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında, 24-26 Kasım tarihleri arasında 3 gün boyunca öğretmenleri giriş ücreti almadan misafir edecek olan İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin ailelerini ve sevdiklerini de unutmuyor. Türkiye’nin en büyük akvaryumu, öğretmenlerin beraberindeki misafirlerine de girişte yüzde 40’a varan indirimler sunuyor.

 

 

Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan 1,2 km uzunluğundaki özel temalı gezi güzergâhı,  Kosta Rika’dan gelen gerçek bitkilerden oluşan 1000 metrekarelik Amazon Yağmur Ormanı, Türkiye’nin ilk kutup penguenlerinden dev köpekbalıklarına anakondadan piranalara kadar birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısı ile benzerlerinden ayrılan İstanbul Akvaryum,  öğretmenlere 3 gün boyunca küçük bir dünya turu vaat ediyor. Öğretmenlerini yalnız bırakmayan öğrenciler de İstanbul Akvaryum’da eğlenirken öğreniyor, keşfediyor ve bir güne asla sığmayacak bir gezi deneyimi yaşıyor.

 

Öğretmenler, farklı dünyaların kapılarını kendilerine ücretsiz olarak açan İstanbul Akvaryum’u sadece öğretmen kartlarını göstererek ziyaret edebilecek.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.