Öldürdüğü sevgilisinin cesediyle şehir turu attı

Öldürdüğü sevgilisinin cesediyle şehir turu attı

Gaziantep'te birlikte yaşadığı sevgilisini otomobilde çıkan tartışmanın ardından öldüren ve cesedini saatlerce dolaştıran şahıs müebbet hapis cezası aldı.

Sevgilisini öldüren ve cesediyle şehir turu atan Cuma Pancar, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te pamuk atölyesi sahibi olan Cuma Pancar, 17 Ekim 2017 tarihinde birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Arzu Gültekin ile buluştu. Beraberinde kızı da olan kadını, otomobiline aldı. Kısa süre sonra ise Cuma Pancar, Gültekin'in kızını otomobilden indirdi. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Cuma Pancar, otomobil içinde ruhsatsız tabancasını ateşleyerek, Arzu Gültekin'i öldürdü. Pancar, ardından da kadının cesediyle şehirde dolaşmaya başladı.

Camı kırık ve bazı yerlerinde sıçramış kan lekesi bulunan aracın ön koltuğunda hareketsiz bir kadın olduğunu gören vatandaşlar ise durumu güvenlik güçlerine ihbar etti. Polis hemen harekete geçti fakat kentte dolaşan otomobil bulunamadı. 5 saatin ardından ise zanlı yakalandı.

Tutuklanan Cuma Pancar hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açılmıştı. Gaziantep  5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında son sözü sorulan Pancar, pişman olduğunu belirterek, "Keşke ben ölseydim" ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti sanığı 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı ve cezada indirim yapmadı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.