Osmaniye’de meydana gelen hortum, Mehmet Ali Çanak adlı bir vatandaşı böyle uçurdu

Osmaniye’de meydana gelen hortum, Mehmet Ali Çanak adlı bir vatandaşı böyle uçurdu

Geçtiğimiz günlerde, Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde meydana gelen hortumda, sebze halinde çalışan Mehmet Ali Çanak adlı bir vatandaş, iş yeri önündeki şemsiye ile birlikte havalandı. Hortumun etkisinin azalmasıyla yere düşen Çanak yaralandı.

25 Mart günü Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde fırtına çıktı. Fırtınanın hortuma dönüşmesiyle beraber birçok vatandaş zor anlar yaşadı. Kadirli Belediyesi Sebze Hali’ndeki şemsiyeler, kasalar ve malzemeler etrafa savrulmaya başladı. Halde çalışan Mehmet Ali Çanak ve iki kişi, iş yerindeki şemsiyeyi uçmaması için tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Mehmet Ali Çanak şemsiyeyle birlikte havalanırken diğer iki kişi şemsiyeyi bıraktı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

DHA’da yer alan habere göre, Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde meydana gelen fırtınanın ardından çıkan hortum, Kadirli Belediyesi Sebze Hali’ndeki çalışanlara zor anlar yaşattı. 

İşyeri önündeki şemsiye savrulmasın diye üzerine çıkan Mehmet Ali Çanak adlı vatandaş, şemsiye ile birlikte havalandı. 10 metre yükselen şemsiye, hortumun etkisini kaybetmesinin ardından yere çakıldı. Bu sırada şemsiye ile birlikte havalanan Mehmet Ali Çanak da yere düşerek yaralandı.

Olayı anlatan Kadirli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Bülent Haytaoğlu, Mehmet Ali Çanak’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, ciddi bir sorunun olmadığı söyledi.

İşte o anlar:


siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.