Otelde dehşet! Saldırı anı kamerada

Otelde dehşet! Saldırı anı kamerada

Giresun’da bir otel müdürüne başka bir otel personeli tarafından yapılan saldırı saniye saniye kameralara yansıdı. İşte korkunç saldırının ayrıntıları;

Giresun'da, bir otel müdürünün başka bir otel personeli tarafından uğradığı korkunç saldırı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde otel müdürlüğü yapan Y.K., başka bir otelin personeli tarafından saldırıya uğradı. Y.K’nin yumruklanarak, yerlerde sürüklendiği anları kameralar kaydetti.

Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Körliman Mahallesindeki Yılgın köyünde bulunan bir otelde çalışan 5 kişi, başka bir otele gelerek, Y.K isimli müdür ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Y.K’ye yumruk atmaya başlayan saldırganlardan biri, yumruk darbesiyle dengesini kaybedip yere düşen Y.K.'nin başında bekledi.

YERLERDE SÜRÜKLEDİĞİ ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yerde hareketsiz halde yatan adamı kıyafetinden tutarak yerlerde sürükleyen saldırgan, bir süre sonra otelden ayrıldı. Daha sonra tekrar gelerek otelin camlarını kıran saldırgan, olay yerinden uzaklaştı.

Olaya ilişkin tüm saldırı görüntüleri saniye saniye otelin güvenlik kamerasına yansıdı.

ZANLILAR YAKALANDI

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralı otel müdürüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevketti. Polis ekipleri, olayla ilgili eşkalleri belirlenen M.B., İ.Ş., E.G., H.A.Y. ve M.Ş.’yi yakaladı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.