Öz kızını taciz eden babayı o mektup yakalattı

Öz kızını taciz eden babayı o mektup yakalattı

Şanlıurfa’da öz kızını taciz eden sapık baba yakalandı. Yaşadığı tacizi öz kızı Jandarmaya yazdığı mektupta anlattı.

Şanlıurfa'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu öz babası tarafından aylarca taciz edildi. Küçük kız, jandarmaya mektup yazarak babası tarafından uğradığı cinsel istismarı anlattı. İhbardan sonra sapık babayı yakalayan Jandama ekipleri iğrenç adamı gözaltına aldı.

KÜÇÜK KIZLARI PAZARLIYOR

13 yaşındaki L.Y., Jandarmaya öz babası M.Y. tarafından taciz edildiğini yazdığı mektupta anlattı. Mektubunda, öz babası tarafından taciz edilmenin dışında babasının yaptığı kirli pazarlıkları da yazan L.Y. kendisiyle birlikte yaşları 13 ile 17 arasında değişen 3 kızı para karşılığında başkalarına pazarladığını anlattı.

SAPIK BABA YAKALANDI

Mektup üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Mevlana mahallesi’ndeki eve operasyon düzenledi. Sapık baba M.Y ve diğer işbirlikçiler C.H., M.B. ve A.B. yakalandıktan sonra gözaltına alındı.

Tacize uğradığı iddia edilen küçük kızların ifadesi alındıktan sonra, sapık baba tarafından para karşılığında pazarlandıkları teyit edildi.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Kız çocukları ise devlet korumasına alındı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.