Pençe operasyonu CHP'yi lal etti

Pençe operasyonu CHP'yi lal etti

Türk Silahlı Kuvvetler'in Kuzey Irak'ta gerçekleştirdiği başarılı kara operasyonuna ilişkin olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP'li isimlerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son dönemlerin en geniş kapsamlı terör harekatı olan 'Pençe' operasyonu, Kuzey Irak'takı terör unsurlarının yok edilmesi hedefiyle başlatıldı.

Jetlerin daha önceden belirlenen yerleri havadan vurmasını, helikopterle bölgeye sızdırılan komandolar takip ederken, bu sırada terör noktaları füze ve havanlarla vuruldu.

Yeni Şafak'ın haberine göre: Operasyonun nereleri kapsayacağı, nasıl ilerleneceği ve muhtemel sonuçları Türkiye'nin bir numaralı gündemi olurken, CHP yönetiminden operasyona ilişkin tek bir açıklama dahi gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

KILIÇDAROĞLU TEK KELİME ETMEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.
İstanbul'daki seçimlerden darp edilen gazetecilere, Rabia Naz olayından Eşref Kolçak'ın vefatına kadar birbirinden farklı çok sayıda konuya dair görüşlerini paylaşan Kılıçdaroğlu, Pençe operasyonu ve bu operasyonu icra eden askerlerle ilgili tek bir kelime dahi etmedi.

İSTANBUL'U TURLADI PKK İLE MÜCADELEYE DEĞİNMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaptığı sıralarda, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı da İstanbul sokaklarında seçim çalışmalarını sürdürdü.

Vatandaşların kendisine PKK ve FETÖ'ye yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdiği CHP'nin adayı, partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi Pençe operasyonunu görmezden geldi.

Saatlerce seçim çalışması yapan CHP adayı bu süreçte Türk Silahlı Kuvvetleri, Mehmetçik, Hakurk ve Kuzey Irak'a ilişkin tek bir cümle dahi kurmadı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.