Perinçek'e FETÖ suçlamasına sert cevap: Namussuz, ahlaksız, alçaklar

Perinçek'e FETÖ suçlamasına sert cevap: Namussuz, ahlaksız, alçaklar

Merdan Yanardağ'ın ABC Gazetesi adlı internet sitesinde tarafına FETÖ'cü ile ilgili habere ateş püsküren Doğu Perinçek'in Vatan Partisi'nden, "Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar" açıklaması geldi. 

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmenliği'ni yaptığı ABC Gazetesi adlı internet sitesinde "Perinçek’in yeni ortakları FETÖ’cü çıktı" başlığı ile haber yayımlandı.  

Bu habere ateş püsküren Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar. ABC denen yalan sitesinin sahibi Merdan Yanardağ: Sen ve patronun Tuncay Özkan önce Kanaltürk'ü neden FETÖ'ye sattınız, onun hesabını verin!" diye cevap verdi. 

"PERİNÇEK'İN YENİ ORTAKLARI FETÖ'CÜ ÇIKTI"

Vatan Partisi'nin gençlik yapılanması Öncü Gençlik ile Osmanlı Ocakları arasında gerçekleşen dirsek temasını ABC Gazetesi sitesinde "Perinçek’in yeni ortakları FETÖ’cü çıktı" başlığı ile yayınlandı. 

perincekhaber1.jpg

"VATAN SAVUNMASINDA YANYANA GELEBİLECEKLER İÇİNDE"

Vatan Partisi’nden 31 Martta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Öncü Gençlik’in 25. yıl kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada Öncü Gençlik’in, Osmanlı Ocakları ile vatan savunmasında yan yana geleceğini ve Türk gençliğini birleştireceğini söylemişti.

"MERCAN YANARDAĞ SEN ÖNCE KANALTÜRK'ÜN HESABINI VERİN"

Buradan çıkışla ve Osmanlı Ocakları'nın 2013 yılında attığı bir tweetten yola çıkarak ABC gazetesinin yaptığı habere Vatan Partisi'nden sert tepki geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Perinçek 40 yıl FETÖ ile mücadele etmiş. Silivri zindanlarında FETÖ tertibi ile 6 yıl yatmış. Namussuz, ahlaksız, alçak adamlar. ABC denen yalan sitesinin sahibi Merdan Yanardağ: Sen ve patronun Tuncay Özkan önce Kanaltürk'ü neden FETÖ'ye sattınız, onun hesabını verin!" dedi. 

vatanaciklama1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.