PÖH alımı başlıyor! Başvuru şartları neler, PÖH başvurusu ne zaman başlıyor?

PÖH alımı başlıyor! Başvuru şartları neler, PÖH başvurusu ne zaman başlıyor?

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan komiser yardımcısı ve PÖH alımı son dakika açıklaması geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan komiser yardımcısı ve PÖH alımı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, "Amirleri Eğitimi Merkezine 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için emniyet mensubu olmayan lisans mezunu veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan 200'ü kadın, bin 800'ü erkek olmak üzere, toplam 2 bin komiser yardımcısı adayı öğrenci alınacak." denildi. Ayrıca başvuru tarihi ve şartları da resmen duyuruldu. Peki, POMEM komiser yardımcısı ve PÖH alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklama ve detaylar...

 

Emniyet teşkilatına kazandırılmak üzere, Polis Amirleri Eğitim Merkezine 2 bin komiser yardımcısı ile Polis Meslek Eğitim Merkezlerine özel harekat branşında 500 kadın polis alımına ilişkin ön başvuru tarihleri ve adaylarda aranan şartlar açıklandı.


Polis Akademisi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Polis Amirleri Eğitimi Merkezine 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için emniyet mensubu olmayan lisans mezunu veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan 200'ü kadın, bin 800'ü erkek olmak üzere, toplam 2 bin komiser yardımcısı adayı öğrenci alınacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.