Polis memuru okulda dehşet saçtı! Yaralılar var

Polis memuru okulda dehşet saçtı! Yaralılar var

Bursa’da bir polis memuru, bir ilkokulda dehşet saçtı. Yaralıların olduğu belirtildi. İşte korkunç olayın ayrıntıları;

Polis memuru olduğu iddia edilen bir veli, okulda dehşet saçtı. Korkudan öğrencilerin yüreği ağızlarına geldi.

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulunda polis memuru olduğu ileri sürülen bir veli, tartıştığı okul müdüresi ve öğretmeni silahla yaraladı.

Olay bu sabah saatlerinde Kadir Çavuşoğlu İlkokulunda meydana geldi.  Alınan bilgiye göre, polis memuru olduğu öğrenilen veli, tartıştığı okul müdürü ile öğretmeni silahla vurdu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis memuru ise meslektaşları tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Bursa'da, Hasanağa Mahallesi'ndeki Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlokulu'nda bu sabah meydana gelen ve Okul Müdürü Tülay Taş ile Yardımcısı Sinan Delibaş'ın tabancayla vurulduğu olayla ilgili soruşturma sürüyor. Taş ile Delibaş'ı vuran velinin, merkez Yıldırım ilçesi Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görev yapan ve olayın ardından açığa alınan polis memuru İlhan Ö. olduğu öğrenildi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Olayla ilgili açıklama yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "İlhan Ö. geçenlerde okula gelip, burada eğitim gören çocuğunun bir veli tarafından dövüldüğünü söyleyip Okul Müdürü Tülay Taş ile tartıştı. İdarenin şikayeti üzerine polis memuru hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Aynı memur bu sabah okula gelip tartıştığı Müdür Tülay Taş ile Yardımcısı Sinan Delibaş'ı yaraladı" dedi.

ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olayın ardından okulda eğitime bugün için ara verildi, öğrenciler evlerine gönderildi. Yaralı Tülay Taş ile Sinan Demirtaş'ın tedavilerinin ise sürdüğü açıklandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bursa'da Hasanağa Kadir Çavuşoğlu İlkokul'nda bu sabah meydana gelen, Okul Müdürü Tülay Taş ile Müdür Yardımcısı Servet Delibaş'ın yaralandığı olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle:

''11.04.2018, saat 09.30'da ilimiz Hasanağa Mahallesi, Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu'nda silahla yaralama olayı meydana gelmiştir. Olayda; Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru İ.Ö. (45) okulda öğrenim gören çocuklarına kötü muamelede bulunulduğu iddiası ile Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nı bacaklarından vurmuş olup (hayati tehlikeleri bulunmamaktadır), anılan polis memuru kullandığı silahla birlikte görevlilerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Derhal Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli tahkikat başlatılmış, idari soruşturma da başlatılarak polis memuru İ.Ö. görevden uzaklaştırılarak (açığa alınmış) Müfettiş görevlendirilmesi yapılmıştır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.