Saadet Partisi’nden flaş ‘Andımız’ açıklaması

Saadet Partisi’nden flaş ‘Andımız’ açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da ‘Andımız’ tartışmalarına dahil oldu ve olay ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Danıştay’ın 'Öğrenci Andı' kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, "Mahkemenin aldığı karar varsa herhalde uyulur ama bir değişiklik de yapılabilir” diye konuştu.

Temel Karamollaoğlu, 21. dönem Ankara milletvekili Oya Akgönenç için yapılan cenaze töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karamollaoğlu gazetecilerin Danıştay’ın 'Öğrenci Andı' kararına yönelik sorularına cevap verdi.

Karamollaoğlu, kararın nasıl olduğunu bilmediğini söyleyerek, "Mahkemenin aldığı karar varsa herhalde uyulur ama bir değişiklik de yapılabilir. Bunu hükümet takdir edecek" dedi.

İşte Temel Karamollaoğlu’nun o açıklamaları:

"1-2 gündür meselelerle pek ilgilenmediğim için kararın nasıl bir karar olduğunu, ne zaman alındığını bilmiyorum. Mahkemenin aldığı bir karar varsa ona herhalde uyulur ama bir değişiklik de yapılabilir. Artık onu, nasıl olacak Hükümet takdir edecek herhalde."

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.