Saadet'ten Penguen sonrası yeni bir bomba

Saadet'ten Penguen sonrası yeni bir bomba

Saadet Partisi daha önce de gündeme geldiği bir reklam filmi daha yayınladı. Filmde radyoda frekans değiştirir gibi Erdoğan’ı da değiştir çağrısı yapılıyor.

Saadet Partisi seçim propagandasını konuşulan reklam filmleri yeniden gündeme gelmeyi başarıyor. Sadet Partisi ilk yayınladığı ancak sonra kaldırılan Sülün Osman reklam filminden sonra çok konuşulan Penguen filmi gündeme geldi.

Saadet’in yeni reklam filmi yine gündeme oturacak. Penguen reklamında kullanılan penguenlerin diyaloğu, “Of ne yapcaz be Kamil. Bilemiyorum Altan bilemiyorum” diye başlayıp “Hani bir şarkı vardı bye bye love, bye bye hepınıs. Beni takip edin hepiniz” diye sona eriyor.

ERDOĞAN TEMALI REKLAM FİLMİ

Saadet şimdi de reklam filminde Erdoğan’a atıfta bulundu. Klipte yaşlı bir vatandaş radyosunu açıyor. Radyoda ilk frekansta Erdoğan’ın açıklaması çıkıyor. Vatandaş radyoyu karıştırdıkça sürekli Erdoğan’ın açıklama sesini duyuyor. Vatandaş en sonunda bir kanal bulup yüzü gülüyor. Film ‘değiştir’ temasıyla bitiyor.

ERDOĞAN’I DEĞİŞTİR MESAJI

Saadet’in son reklam filminde radyoda sürekli Cumhur Başkanı Erdoğan’ın açıklamalarına, konuşmalarına atıfla önümüzdeki seçimlerde tercihi kendi partisinden yana kullanıp radyodaki frekans değiştirerek huzuru bulduğu gibi belediye ve iktidarında değişmesiyle huzuru buluna bilineceği mesajı veriyor.

SİYASETCAFE.COM

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.