Sahurda katliam! Boğazını keserek öldürdü

Sahurda katliam! Boğazını keserek öldürdü

Sahur vakti cinnet getiren genç çocuk, anne ve babasını hunharca katletti. İşte korkunç cinayetin ayrıntıları;

Gaziantep'te sahur vakti cinnet getiren 27 yaşındaki çocuk, anne ve babasını hunharca öldürdü. Cesetleri halıya sardıktan sonra da kaçtı.

sahurda-katliam-siyaset-cafe.jpg

BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

İstanbul'da çalışan ve Ramazan ayı dolayısıyla Gaziantep'e ailesinin yanına gelen M.U (27) sahurda babası Ali Uçar'la (61) tartışmaya başladı. Tartışma esnasında M.U. babasını boğazını keserek öldürdü. Mutfakta yemek hazırlayan annesini de defalarca bıçakladı ve talihsiz kadın hayatını kaybetti.

‘ÇOK GÜZEL YERDELER’

Babasının cesedini halıya saran M.U. iftar vaktine kadar cenazelerle aynı ev kaldı. İftar için yemek getiren komşulara anne ve babasının çok güzel yerde olduğunu söyleyen M.U. komşuların şüphesini çekti. Bunun üzerine iftardan sonra babasının aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

Jandarma ile birlikte eve gelen mahalle muhtarı Ramazan Uçar, evin oturma odasında kardeşi Ali Uçar ve mutfakta yengesi Nezihe Uçar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

fexf4hrt34uyr3y-001.jpg

Karı kocanın cenazeleri İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYGULAMA NOKTASINDA YAKALANDI

Kaçan M.U., ise babasına ait 31 KEK 35 plakalı araç ile 1 Nolu Mülteci kampı yanındaki uygulama noktasında yakalandı ve gözaltına alındı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.