Sapıklık zincirinde son halka: Pedofil milyarder Epstein'in Madamı Ghislaine Maxwell'in mahkeme belgeleri ortaya çıktı

Sapıklık zincirinde son halka: Pedofil milyarder Epstein'in Madamı Ghislaine Maxwell'in mahkeme belgeleri ortaya çıktı

Son dakika...Sapıklık zincirinde son halka: Pedofil milyarder Epstein'in Madamı Ghislaine Maxwell'in mahkeme belgeleri ortaya çıktı, hobi olarak kızların çıplak resimlerini çekiyormuş

Sapık milyarder Jeffrey Epstein’in tutuklandığı ve hücresinde ölü olarak bulunduğu 2019 yılından beri, tüm dünyanın konuştuğu sapıklık zinciriyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Mahkeme belgelerine göre Epstein’in “Madamı” Ghislaine Maxwell, çektiği üstsüz kızların fotoğraflarıyla dolu bir albüm tutuyordu.

 

ghislaine1.jpg

 

ABD'li pedofil Jeffrey Epstein’ın 70 yaşındaki eski hizmetlisi John Alessi, avukatlara açıklama yaptı ve 58 yaşındaki Maxwell’i, sapık milyarderin Florida'daki malikanesinde sürekli yarı çıplak kızların fotoğraflarını “hobi” olarak çekerken gördüğünü anlattı.

Alessi: "Genç kızların fotoğraflarıyla dolu bir albümü vardı... Bazı kızlar üstsüzdü, kimisi güneşleniyordu. Dışarı çıkıp havuzda fotoğraflar çekerdi." dedi ve ekledi:

Çektiği fotoğrafları sonra masanın üstünde görürdüm. Kızların bazıları çırılçıplaktı. Yüzde 99.9'u da üstsüzdü." dedi.

 

ÜÇ KADINLA TANIŞTIRMIŞ

 

Daha önce dünya onun adını bile duymamıştı... Şimdiyse adı sapık milyarder Jeffrey Epstein ile birlikte anılıyor... Bahsi geçen kişi ressam ve heykeltıraş Rina Oh.

Epstein’e çekici kadınlar getirdiği iddia edilen Rina Oh, üç kadını sapık milyarder ile tanıştırdığını itiraf etti ancak sonrasına kendisinin dahil olmadığını söyledi.

Broken: Seeking Justice isimli podcast programında konuşan Rina Oh, Jeffrey Epstein’le ilişkisi olduğunu ve onu zengin ve yaşlı bir erkek arkadaş olarak düşündüğünü söyledi.

O dönemde 21 yaşında olan Rina'ya göre Epstein ondan, cinsel saldırıda bulunduğu eski model Marijke Chartouni dahil çekici arkadaşlarını lüks malikanesine çağırmasını istedi.

New Jersey doğumlu 41 yaşındaki Oh hakkındaki detaylar, Epstein'in kurbanlarından Virgina Roberts’ın geçen Ağustos kamuoyuyla paylaşılan el yazılarından oluşan belgelerde isminin geçmesinden beri gizemini koruyordu.

Roberts, Rina Oh’un cinsel partnerini ‘bağlamaktan, kırbaçlamaktan, vurmaktan ve partneri büyük bir acı içinde kendisine boyun eğene kadar küçük bıçaklarla onu kesmekten’ hoşlandığını ileri sürmüştü.

Kitapta Epstein’in heykeltıraş ve ressam olan Oh ile, sanatçının kendi imzasını taşıyan eserlerinin de sunulduğu bir sanat galerisinde tanıştığı anlatılıyor.

Henüz reşit bile değilken seks kölesi olarak kullanılan Virginia Roberts, kitapta Epstein’e masaj yaparken Oh’dan ona yardım etmesini istediğini yazdı. Bu ilk cinsel birliktelikleriydi. Söylendiğine göre Oh, Roberts üstünde kırbaç ve oyunaklar kullanıyor, Epstein da bu manzara karşısında kendinden geçiyordu.

Yazmalara göre Epstein, Oh’dan o kadar çok hoşlanıyordu ki ona bir daire kiraladı ve onla Roberts’ı utanç verici kıyafetler ve cinsel oyuncaklar alması için seks dükkanlarına gönderiyordu. İlk kez konuşan Oh, artık bunları anlatmasının sebebinin kocası Vincent Amen’in Michael Jackson için çalışıp Neverland arazisinde yaşamış olması olduğunu söyledi.

Rina Oh dışında, Epstein’in suç ortağı olduğu bildirilen ve ona genç kızlar getiren “Madam” lakaplı eski sevgilisi Ghislaine Maxwell 2 Temmuz’da tutuklanmıştı.

58 yaşındaki Maxwell’in de cezaevinde yargılanmayı beklerken “ölü bulunmaması” için tek başına tutulduğu hücreye iki kamera yerleştirildiği bildirildi. Hücredeki kameralarla izlenen sanığın intiharını önlemek için üç saatte bir uyandırılıp üzerinin de arandığı bildirildi.

 

418 SAYFALIK İFADE

 

Sosyetik isimlerin, zengin iş adamlarının adının karıştığı skandalların kağıda döküldü 418 sayfalık ifade ortaya saçılacak. Federal temyiz mahkemesi, bugün Ghislaine Maxwell'in cinsel hayatı hakkında sorgulandığı 418 sayfalık ifadenin kamuoyuna açıklanması gerektiğime karar verdi.

New York'taki İkinci Devre Temyiz Mahkemesi, bir dönem İngiliz sosyetesinin önemli isimleri arasında gösterilen Maxwell'in, serbest bırakılmasına karşı argümanının 'değersiz' olduğuna karar verdi. Üç yargıçtan oluşan heyet, alt mahkemenin kararını verirken 'doğru yasal çerçeveyi uyguladığını' söyledi.

Karar, belgenin günler içinde kamuya açıklanabileceği ve Maxwell'in avukatlarının onu gizli tutmak için canını dişine takarak mücadele ettiklerini anlamına geliyor. Ghislaine Maxwell, hücresinde intihar eden sapık milyarder Jeffrey Epstein’e küçük yaştaki kurbanlarını getiren "madam" lakaplı eski sevgilisiydi.

“Lady Ghislaine” adlı yatından düşüp ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell’in kızı olan Ghislaine Maxwell ve Epstein’ın fuhuş trafiğindeki suç ortağı ve Prens Andrew'un da yakın arkadaşıydı.

New Hampshire'da ormanın içindeki bir villada FBI tarafından yapılan baskınla yakalanan Maxwell, “Amerika’nın en çok aranan kadını” olarak aranıyordu.

Maxwell'in avukatları daha önce ifadenin 'Maxwell'i cinsel yaşamıyla ilgili müdahaleci soruları yanıtlamaya zorlandığı' girişimlerle dolu söylemişlerdi. Avukatlar, sorgulamayı 'son derece kişisel, gizli ve medya tarafından ciddi şekilde suistimal edilebilir' olarak adlandırdılar. Maxwell'in avukatları, ifadeyi serbest bırakmanın onun adil yargılanma hakkına zarar vereceğini bile iddia etti.

58 yaşındaki Maxwell şu anda yaşları 14'e kadar inen, reşit olmayan kızları 1994 ile 1997 yılları arasında Jeffrey Epstein'e taciz etmesi için sunduğu suçlamasıyla yargılanmayı bekliyor.

Maxwell'in ifadesi, Virginia Roberts Giuffre tarafından Maxwell aleyhine açılan ve ceza davasından ayrı bir hakaret davasının bir parçası olarak yavaş yavaş kamuoyuna duyurulan binlerce dosyanın bir parçası.

 

YENİ KİTAP OLAY YARATTI

 

2019 yılının Ağustos ayında, Manhattan'da tutuklu bulunduğu hapishanede yargılanmayı beklerken, 66 yaşında kendini öldüren pedofil milyarder Jeffrey Epstein hakkında kaleme alınmış kitap, yazar Barry Levine imzasını taşıyor.

ABD'de bugün raflardaki yerini alması beklenen kitap, Epstein ile hapishanedeki iki "sırdaşı" arasındaki konuşmaların ayrıntılarını içeriyor.

İşte o ifadelerden bazıları:

"Donald ve ben özel jetimle Florida'ya uçuyorduk ve yanımda bir Fransız kız vardı. Donald bana, 'Neden Atlantic City'ye inmiyoruz ki, arkadaşına kumarhanemi göstereyim' dedi.

Epstein bunun üzerine, "Atlantic City'ye inmiyorum, orası kenar mahalleli dolu" cevabını verdi. Fransız kız bunun ne demek olduğunu anlamadı ve "Kenar mahalleli ne demek" diye sordu.

Donald Trump ise bunun üzerine "Benim parasız halim" cevabını verdi. Trump ve Epstein'in arasının 2004 yılı civarında bir mülk konusunda düştükleri anlaşmazlık sonrasında açıldığı biliniyor.

 

MALİKANEYE BASKIN

 

ABD savcılığı Epstein'in Florida Palm Beach'teki evine yapılan baskının görüntülerini paylaşmıştı. Ghislaine Maxwell'in yaklaşık iki metrelik bir portresi de malikanede asılıydı. Portrede İngiliz sosyetik Ghislaine Maxwell, bir sandalyede çıplak bir biçimde oturuyordu ve bacakları uygunsuz bir şekilde aralıktı.

Malikanenin duvarları çırılçıplak kadın fotoğrafları, ilişkile giren çiftlerin resimleri ve tablolarıyla kaplıydı. 40 kilometrekarelik bir alana yayılmış olan malikanede Epstein, reşit olmayan kızlarla ilişkiye giriyordu.

Malikanede ayrıca onlarca kadının çırılçıplak fotoğrafları, masaj masaları ve çıplak resimler göze çarpıyordu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.