Şarkıcı Berkay'ın burnunu kırmıştı! Arda'dan flaş açıklama

Şarkıcı Berkay'ın burnunu kırmıştı! Arda'dan flaş açıklama

Ünlü şarkıcı Berkay’ın burnunu kıran yıldız futbolcu Arda Turan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte Arda Turan’ın o açıklamaları;

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan, şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayların kendisine yönelik taciz sonrası çıktığını ifade etti.

Arda Turan ise olayın taciz yüzünden çıktığı iddialarını yalanlayarak “Her iki tarafa da geçmiş olsun” mesajını yayınladı.

Arda Turan, sosyal medya hesabı Instagram’da konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

“Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir ‘namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun.”

arda-turan.jpg

KAVGA NEDEN ÇIKMIŞTI

Arda Turan ile Berkay'ın dün gece İstanbul Emirgan’da bulunan bir mekânda bilinmeyen bir nedenle tartıştığı, olayın sonunda şarkıcının burnu kırıldığı öğrenilmişti.

Habertük’ten Esin Övet'e konuşan Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayı şöyle anlatmıştı:

 “Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?"

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.