‘Satanist Cinayeti’nin katili tazminatı duydu, yurtdışına kaçtı!

‘Satanist Cinayeti’nin katili tazminatı duydu, yurtdışına kaçtı!

Satanist ayinine kurban giden Şehriban Coşkunfırat’ı öldüren 3 katilden biri olan Zinnur Gülşah Dinçer, tazminat kararını duyduktan sonra İsviçre’ye kaçtı. Ayrıntılar haberde;

1999 yılında yaşanan olayda, 17 yaşında olan Şehriban Coşkunfırat, yeni tanıştığı arkadaşları Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer tarafından öldürüldü.

Türkiye’deki ilk satanist cinayeti olarak bilinen olay da, polis 3 kişiyi de gözaltına aldı. Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer 16’şar yıl hapis yattıktan sonra cezaevinden tahliye oldular.

Hürriyet gazetesinden Eyüp Serbest'in haberine göre, satanist cinayetine kurban giden Şehriban Coşkunfırat’ın ailesi tahliye haberlerinin ardından Münevver Karabulut davasını emsal göstererek 3 isme tazminat davası açtı.

8655026.jpg

İCRALIK OLUNCA İSVİÇRE’YE KAÇTI

İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi geçtiğimiz martta davayı karara bağladı. İcra Müdürlüğü ödenmesi gereken toplam tazminatı faiziyle birlikte 752 bin TL olarak hesapladı. Mahkeme tazminatın ve yasal faizin 3 sanık arasında eşit olarak ödenmesine karar verdi. Ailenin avukatları cezanın tahsili için İcra Müdürlüğü’ne başvurdu. Sanıklar tazminatı ödemeyince hacze gidildi.

Engin Arslan’ın evinde bir buzdolabı ve derin dondurucu haczedilirken, Zinnur Gülşah Dinçer’in evine giden avukatlar, İsviçre’ye taşındığını belirledi. Diğer sanık Ömer Çelik’in ise adresi tespit edilemedi.

728xauto-001.jpgRAHAT EDEMEYECEKLER

Kardeşinin acısının hala taze olduğunu belirten Derya Coşkunfırat, “Bu davayı Şehriban’ın acısının geçmediğini onlara göstermek için açmıştık. Tazminatın tümünü hayır kurumlarına vereceğiz. Ancak niyetimiz de onları rahat bırakmamak. O kadın İsviçre’ye kaçınca rahat edeceğini düşünüyor. Hiçbirini vicdanları gibi rahat bırakmayacağım. Bu tedirginliği hep yaşayacaklar” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.