Sedanur Güzel cinayetinde flaş gelişme!

Sedanur Güzel cinayetinde flaş gelişme!

Kars’ın Kağızman İlçesi Paslı Köyü’nde kaybolan arama çalışmalarının ardından cansız bedenine ulaşılan Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili sıcak bir gelişme yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı, 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 şahsın daha tutuklandığını resmen açıkladı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolan Sedanur Güzel’in cesedinin 23 Eylül günü aynı köye 1 kilometre mesafede taşların altına gizlenmiş olarak bulunduğu hatırlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilen açıklamada, “Soruşturma çerçevesinde gerek şüphelilerden birinin itirafları gerekse klasik otopsi bulgularına göre Sedanur Güzel’in öldürüldüğü belirlenmiştir. Cinsel istismarın bulunup bulunmadığı ise patolojik inceleme sonucu belirlenebilecektir. Bu inceleme devam etmektedir” bilgisi paylaşıldı.

Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 kişinin daha tutuklandığı aktarılan açıklamada, bu kişilerin ceza infaz kurumuna gönderildiği kaydedildi.

Olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturmanın Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde titizlikle yürütüldüğü duyurulan açıklamada, yeni bir gelişme olması halinde kamuoyuna bilgi verileceği belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.