Şehit annesine şok saldırı

Şehit annesine şok saldırı

Bursa’da şehit annesine şok bir saldırı düzenlendi. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim standında görevli bir kadın, Giresun’da şehit olan Mehmet Güngör’ün annesi Ayşe Güngör’e saldırdı. Seçimlere 5 gün kala Bursa'da şehit annesine saldırı düzenlendi.

Stantta görevli bir kadın, kendilerine 'Siz teröristlerle nasıl el sıkışırsınız?' diyen şehit annesine saldırdı. Sözlü tartışmanın ardından şehit annesi olduğunu dile getiren Ayşe Güngör’ün çığlıklarını duymayan partili kadın, yaşlı kadın ile kavga etmeye devam etti. Olaydan sonra polis karakoluna giden tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Ulucami yanındaki Orhangazi Parkı’nda şehit annesi olduğu öğrenilen Ayşe Güngör, siyasi partilerin temsilcilerinin bulunduğu alandaki CHP’nin standına ’Siz teröristlerle nasıl el sıkışırsınız?’ diye yürümek istedi. O esnada CHP stant görevlileri kendilerine tepki gösteren Ayşe Güngör’e karşılık verdi. Sözlü tartışmanın ardından şehit annesi olduğunu dile getiren Ayşe Güngör’ün çığlıklarını duymayan partili kadın, yaşlı kadın ile kavga etmeye devam etti. Ayşe Güngör’ün Giresun’da şehit olan Jandarma komando er Mehmet Güngör’ün annesi olduğu tespit edildi.

Saldırı anı çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülenirken olaydan sonra polis karakoluna giden tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

saldiri-011.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.