Senegalli müşteriye söylediği sözler tepki çekmişti! O taksici hakkında yeni gelişme

Senegalli müşteriye söylediği sözler tepki çekmişti! O taksici hakkında yeni gelişme

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda aracına aldığı Senegalli yolcuya hakaret eden taksici, konuya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından duraktaki arkadaşları tarafından tekme tokat dövülmüş ve meslekten ihraç edilmişti.

Aracına aldığı Senegalli müşterisine söylediği sözler nedeniyle büyük tepki çeken taksici O.K., olayın ardından duraktaki arkadaşları tarafından darp edilmiş daha sonra da meslekten ihraç edilmişti. Taksici O.K., yaşanan bu çirkin olay sonrasında tutuklandı.

DHA’da yer alan habere göre, taksici O.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren O.K., tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakim, şüpheli O.K.’nın tutuklanmasına karar verirken, taksicinin kendisi hakkındaki suçlamaları reddettiği belirtildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ!

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda taksiye binen Senegalli bir müşteri, aracın şoförü O.K. tarafından, ‘Sen terörist misin?’, ‘cami bombalamaya mı geldin?’ gibi sözlerle hakarete uğramış ve aşağılanmıştı. Konuya ilişkin görüntülerin Senegalli müşteri tarafından kaydedilip sosyal medyada yayınlanmasının ardından taksi şoförü, duraktaki arkadaşları tarafından tekme tokat dövülmüş, Taksiciler Esnaf Odası tarafından da meslekten ihraç edilmişti. 

İlgili haber...

senegalli-musteri.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.