Erzincanlı bir çobandı, ABD’ye gitti milyarder oldu, şimdi öyle bir şey yaptı ki tüm dünya onu konuşuyor

Erzincanlı bir çobanken cebinde 200 dolarla ABD’ye gitti, ünlülerin göz bebeği oldu, şimdi öyle bir şey yaptı ki tüm sosyal medya onu alkışlıyor. Zack Erdem kimdir?

CNN'de yer alan habere göre, Epstein ve Weinstein'ın müdavimi olduğu bir restoranın sahibi olan Zach Erdem,  cinsel taciz suçlusu yapımcı Harvey Weinstein ve cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlusu milyarder Jeffrey Epstein'in daha önce sık gelerek oturduğu bir masayı yaktı.

New York'taki restoranın sahibi olan Zack Erdem, Epstein ve Weinstein’ın adının restoran tarihinden silinmesini istediğini belirterek; "Epstein'in bu masada oturduğunu hatırladıkça 'bu laneti yakmalıyım' diye düşündüm ve restoranımın lekelenmesine istemedim. Bu restoranda kadınları istismar edenler hoş karşılanmaz" dedi.

Ayrıca Erdem , bu ikilinin mağduru olan kişileri diledikleri zaman ücretsiz ağırlayacaklarını söyledi.

 

 

Epstein, 18 yaşından küçük kızları istismar etmek suçlarından kendisine yöneltilen federal suçlamaların yargılamasını beklediği cezaevinde geçen yıl ölü bulundu. Yetkililer, Epstein'in intihar ettiğini açıkladı. Hollywood film yapımcısı Weinstein ise geçen yıl cinsel taciz ve tecavüz suçlarıyla hapis cezasına çarptırıldı.

Zack Erdem’in bu hareketi şimdi tüm sosyal medyada konuşuluyor, Weinstein, Epstein ve Ghislain Maxwell davalarını büyük bir ilgi ile yakından takip eden sosyal medya kullanıcıları Zack Erdem’i tebrik ve alkış yağmuruna tutuyor.

ZACK ERDEM KİMDİR?

Soyadından da anlaşılacağı üzere Zack Erdem bize aslında hiç de yabancı değil. Erdem’in çok enteresan bir hayat hikayesi var.

Erzincan'da çobanlık yapan ve gerçek adı Zeynel olan Zach Erdem bugün iki gece kulübü, bir otel ve iki restoranın sahibi olarak hayatına devam ediyor.

Amerika’da isminin daha kolay telaffuz edilebilmesi için adını Zach olarak değiştirmiş. Her şey Erzincan’da çobanlık yaptığı sıralarda başlıyor. Hayvanlarını otlattığı alanda bulunan tren raylarında bulduğu gazetedeki fotoğraftan New York’a hayran kalıyor. Üniversite zamanında ise cebinde 200 dolar olmasına rağmen cesaretini toplayıp New York’a gidiyor. Orada yaklaşık 6 ay sokakta yaşamak zorunda kalıyor.

Aylar süren arayıştan sonra New York’un en ünlü restoranlarından biri olan Nello’da iş buluyor. Burada her türlü işi yapıyor. Gerektiğinde barmenlik, gerektiğinde tuvalet temizliğini Zach yapıyor. Geçimini sağlayabilmek için hiç durmadan çalışıyor.

Zach, “İlk çalıştığım yeri satın aldım. Ardından ikinci çalıştığım yer olan Nello’nun yazlık yerini satın aldım. Burayı yıkarak butik otel yaptım. Hampton’da 4 mekânım var şimdi. Restoranlarım; 75 Main, Kozu, Summer House ve Am Southhampton adlı iki gece kulübüm, bir de Hotel ZE adlı butik otelim var. Yanımda 320 kişi çalışıyor. Yazlık mekanda yılda 10 milyon dolar ciro yapıyorum” diyor.

Restoranları 75 Main, Kozuhampton, gece kulüpleri Am Southampton, Summer House’da Leonardo Di Caprio, 50 Cent, Jenifer Lopez, Hugh Jackman, Sophia Vargara, Justin Bieber, Beyonce, Jay Z gibi isimleri ağırlıyor. Leonardo Di Caprio ile arkadaş, Kim Kardashian doğum gününde hediye göndermeyi ihmal etmiyor. Alman TV kanalı Pro7, onu ve mekanlarını üç gün boyunca çekerek şehrin belgeseline ekleyip, yayınladı. 40 yaş altı başarılı iş adamı ödülünü aldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Milenyumun davası başladı, dünyanın gözü bu davada..! Ghislaine Maxwell duruşmasında detaylar belirmeye başladı
Dünya haber ajansları "Son Dakika" kodu ile geçti! Dünyaca ünlü Deutsche Bank'a "Epstein şoku!" Alman Bankasına ceza yağdı!
Herkes Türkiye ayağı olup olmadığını merak ederken, Ertuğrul Özkök öyle bir yazı yazdı ki….

Ekonomi Haberleri