Seyahati ucuzla...Hayatı kolayla...

Seyahati ucuzla...Hayatı kolayla...

Günümüz itibariyle teknolojide gelinen nokta sayesinde artık birçok işimizi oturduğumuz yerden saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Her sektöre yansıdığı gibi ulaşıma ve seyahate de yansıyan bu gelişim sayesinde artık satış noktalarına gitmeden biletinizi internet üzerinden satın alma imkanına sahipsiniz. İşte BiletAli de bunun için var… BiletAli size en uygun bileti satış noktasına gitmeden sunmak için çalışıyor.


BiletAli, çeşitli donanım ve uçuş kriterleriyle seyahati kolaylıyor ve aynı zamanda ucuzluyor.


Peki bu donanımlar neler?


Ana sayfada; arama modülünün yanı sıra uçak bileti fırsatları (popüler uçuşlar), en uygun uçak bileti seçenekleri, popüler destinasyonlar ve seyahat fikirleri ile sizlere yardımcı olmaya çalışan BiletAli, arama modülünden nerden nereye gitmek istediğinizi ve gününü seçtikten sonra sorguladığınız destinasyon listesi ile beraber “fiyat grafiği” ile yakın tarihlere ait günlük tahmini fiyatları görmenizi sağlıyor.


Ayrıca seyahat edeceğiniz yer için alacağınız bilet seçeneklerini saatine, gün bölümüne (sabah, öğlen, akşam), fiyatına, hava yolu şirketine ve aktarma olup olmayacağına göre filtreleyerek uçuş konforunuzu artırabilirsiniz.


BiletAli, güvenlik konusunda tüm tedbirleri almıştır. Endişelenmeden kaygısızca hesaplı uçak bileti satın almanız için her türlü güvenlik sertifikasını almıştır. BiletAli; 3D securty, https güvenlik sertifikası
ve hesaplı bilet satın alma sırasındaki güvenlik adımlarıyla gönül rahatlığıyla bilet alma deneyimi sunuyor. BiletAli, kredi kartınızı kesinlikle görüntülemiyor ve veri tabanına kredi kartı bilgilerini kaydetmiyor.


Ayrıca BiletAli, yurtiçi veya yurtdışı uçuşlarında 12 aya varan taksit imkânı sunuyor.  Tüm uçuşlarda BiletAli’ye özel ucuz uçak bileti promosyonlarından yararlanabilir ve 2 aydan 12 aya kadar taksit imkânı ile biletinizi satın alabilirsiniz. Tüm bu kolaylıklardan faydalanmak için yapmanız gereken
sadece arama motorunu kullanarak uçuşunuzu planlamak ve size en uygun uçak biletini almak.


Peki, öngöremediğiniz bir şekilde seyahatinizde değişiklik mi yapmak zorunda kaldınız?


Endişe etmeyin! Sebebi ne olursa olsun uçuşa 2 saat kala BiletAli çağrı merkezini (444 16 64) arayarak biletinizi kolayca iptal edebilirisiniz.
BiletAli, 22 yıla aşkın tecrübesiyle müşterilerine hesaplı ve güvenli bilet satın almanın keyfini yaşatmaktadır. Belki hayatta yeni sayfa açmak dünyanın değişik yerlerini gezmek için belki de sadece iş için planladığınız seyahatler için BiletAli her zaman yanınızda.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.