Silivri’de MHP adayı Volkan Yılmaz kazanıyor!

Silivri’de MHP adayı Volkan Yılmaz kazanıyor!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı MHP’li Volkan Yılmaz seçimi önde götürüyor.

Sandıkların yüzde 86 oranında açılan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz yüzde Volkan Yılmaz  % 47,11 oranında seçimi önde götürüyor. Yılmaz’ı uzun yıllar ilçeyi yöneten CHP’li Belediye Başkan adayı olan Özcan Işıklar ise % 43,78 oyla takip ediyor.

Gelen oy oranlarına göre MHP Silivri Belediye Başkanı adayı Volkan Yılmaz’ın seçimi kazanması bekleniyor.

AK Parti ve MHP İttifakı'nın 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz oldu.

Peki, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

 

Volkan Yılmaz Kimdir?

Volkan Yılmaz, 17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul Büyükçekmece'de bitiren Volkan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi'nden mezun oldu.

 

BİRÇOK YÖNETİCİLİK TECRÜBESİNE SAHİP

 

Akaryakıt alanındaki aile şirketlerine ortak olan Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası'nda (PÜİS) üye ve Yüksek İstişare Konseyi Üye görevinde bulunuyor. Volkan Yılmaz, 2008 tarihinde kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda mütevelli heyetinde görev icra etti.

PROFESYONEL OLARAK FUTBOL OYNADI

Uzun bir dönem profesyonel futbolla ilgilenmiş ve birçok kulüpte yöneticilik yapmış olan Yılmaz, bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı görevlerinde bulundu. Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.