MHP'li Silivri Belediye Başkanı mazbatasını aldı

MHP'li Silivri Belediye Başkanı mazbatasını aldı

Uzun yıllar CHP’nin yönettiği ve son seçimi kazanan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz mazbatasını alarak görevine başladı.

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Uzun yıllar CHP’nin yönettiği ve kendi seçmeni tarafından da şikayetçi olunan Silivri’de Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

VOLKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Silivri Adliyesi’ne gelen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ömer Karagöl’den mazbatasını aldı. Adliye önünde kendisini bekleyen kalabalığa konuşan Yılmaz, “Öncelikle bu seçim atmosferinin Silivri’nin hoşgörüsüne yakışan bir ortamda yaşanmasından dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Arkamızda hiçbir menfaat beklemeden durarak destek olan arkadaşlarımıza, Silivrili hemşerilerimize, AK Parti ve MHP teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

volkanyilmaz-silivri.jpg

Mazbata töreninde Volkan Yılmaz’a, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da eşlik etti.


VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

Volkan Yılmaz, 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesinde tamamladı.

Yılmaz, uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amaatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir. Silivri’nin yeni belediye başkanı Volkan Yılmaz evli ve iki çocuk babasıdır.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.