MHP’li Silivri Belediye Başkanı Yılmaz AK Parti heyetini ağırladı

MHP’li Silivri Belediye Başkanı Yılmaz AK Parti heyetini ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kalabalık bir grup halinde ziyaretine gelen AK Parti Silivri İlçe teşkilatını Meclis Salonu’nda ağırladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının MHP’li seçilen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bugün Volkan Yılmaz’ı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, ana kademe yönetim kurulu ve mahalle başkanları Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir grup halinde ziyarete gelen ilçe teşkilatı, Başkan Yılmaz’ı Meclis Salonu’nda alkışlar ile karşıladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz her bir misafiri ile tek tek ilgilenerek destekleri için teşekkür etti.

SİLİVRİ’DE BİR ÇAĞ KAPANIP BİR ÇAĞ AÇILDI

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “90 gün boyunca beraber yapmış olduğumuz mücadelenin karşılığında Rabbimizin bize nasip ve kısmet etmiş olduğu, Silivri’de bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı, hizmetsizlik açlığının, susuzluğunun, çaresi ve görünümü olan bugünü bir milat olarak kabul edin. Bugünden itibaren belediye başkanımız Volkan Bey, meclis üyelerimiz ve MHP İlçe teşkilatı ile birlikte dünden bugüne kadar var olan ve yapılamamış, sıkıntılardan bir türlü kurtulamamış Silivri’nin bu sıkıntılardan kurtulması adına mücadeleyi gerçekleştirecek. Kendisisin, Silivri’de bir şeyleri değiştirmek adına gecesini gündüzüne katacağına çok inanıyorum. Göreviniz şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın.”

BAŞKAN YILMAZ: HER BİRİNİZİN EMEĞİ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Silivri Belediye Başkanı olarak sizlere hitap etmenin onurunu gururunu yaşıyorum. Zor, çetin, meşakkatli bir süreç yaşadık. Şunu biliyorum ki Mutlu Başkanımla, Zafer Başkanımla ve sizlerle bir aile gibi, kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hiçbir zaman birbirimize küsmeden, ufak tefek problemleri içimize atarak, engelleri bir bir atlayarak çalıştık. Cumhur İttifakı’nı şahsi çıkarların öncesinde tuttuk. Şahsi münakaşaları Cumhur İttifakımızın önüne geçirmedik. İnanmayanlara inat azimle yürüyen iki teşkilat, iki ilçe başkanı, çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler ile bir çalışma neticesinde sonuç aldık. Şimdi yapmamız gereken bu birlikteliği, beraberliği koruyarak önümüzdeki süreci de beraberce götürmek. Herkesin belediye başkanı olacağımı ifade ettim. Örnek belediyecilik anlayışı ile bu şehri yönetmeli, bu borcumuzu ödemeliyiz. Birçok projemizin altına imzamızı atacağız. Her birinize en kalbi duygularımla, muhabbetle, şükranlarımı sunuyorum sonsuz teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ziyaret anısına Silivri Belediye Başkanı Yılmaz’a Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul fethini anlatan tablo hediye etti.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.