Sivas'ta vahşet: 5 Ölü

Sivas'ta vahşet: 5 Ölü

Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde dün akşam silahlı bir saldırgan, 5 kişiyi öldürdü. İşte şok haberin ayrıntıları;

Şarkışla’da kız isteme nedeniyle husumetli olduğu ileri sürülen katilin önce kızın annesini, babasını ve ağabeyini ardından köyden kaçmak için istediği arabayı vermeyen arkadaşını ve babasını öldürdü.

5 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren katilin Kahramanmaraş’ta yakalandığı belirtildi.

Feci olay dün akşam saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı Ortaköy'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre köyde yaşayan Fırat Y. aralarında kız isteme mevzusu nedeniyle husumet bulunan Fırat Y. Esen ailesinin yaşadığı evi av tüfeği ile basarak evde bulunan İbrahim Esen ile eşi Cennet ve oğlu Tarık Esen'e (50) ateş açarak öldürdü.

Bu sırada evde bulunan ailenin 4 yaşındaki torunu Cennet evde saklandı. Cinayetleri gören küçük kız durumu annesine söyledi. Anne ise durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

OTOMOBİLİ ALAMADI, BABA İLE OĞLU ÖLDÜRDÜ

Esen ailesini katleden saldırgan olay yerinden uzaklaştıktan sonra köydeki bakkal dükkanına geldi. Köyden kaçmak isteyen şahıs burada dükkan sahibi Celal Koray ile oğlu Taylan Koray'dan otomobillerini istedi. Otomobili alamayınca alkollü olduğu iddia edilen Fırat Y. aynı av tüfeğiyle baba ile oğluna da ateş açarak öldürdü. Daha sonra zanlı bakkal sahibi Celal Koray'ın otomobiliyle kaçtı.

SİVAS CANİSİ KAHRAMANMARAŞ’TA YAKALANDI

Sivas’ın Sarkışla ilçesinde 5 kişiyi öldüren cani, Kahramanmaraş’ta yakalandı. 

SEVDİĞİM İÇİN YAPTIM

Gözaltına alınan katil zanlısı Furat Yurdakul ekip aracına konurken olay yerinde bulunan İHA muhabirine, “Sevdiğim için yaptım. Çok seviyorum. Benim kıymetimi bilmeseler de ben seviyorum. 30 sene yatar çıkar gene severim. İster beklesin ister beklemesin. Ben seviyorum” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.