Snowboard Dünya Kupası Erciyes’te

Snowboard Dünya Kupası Erciyes’te

Dünya’nın en prestijli snowboard yarışlarından biri olarak kabul edilen FIS Snowboard Dünya Kupası, 3. kez Erciyes’te yapılacak

Türkiye; kış turizminin gelişmesi, geniş kitlelere ulaşması ve yeni nesil sporcular yetişmesi adına ulusal ve uluslararası anlamda tanıtıma büyük katkı sağlayan dev spor organizasyonu FIS Snowboard Dünya Kupası için geri sayıma başladı.

Organizasyon boyunca, Dünya genelinde en prestijli kış spor merkezlerinde gerçekleşen yarışlarda kıyasıya rekabet eden sporcular, Dünya Şampiyonu olmak için puan topluyor. Ülkemizde sadece Erciyes’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona; Carezza, Cortina, Rogla, Bansko, Lackenhof gibi çok değerli noktalar ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası standartlarda güvenlik ve lift sistemi ile donatılmış 115 km uzunluğunda pistleri ve konforlu tesisleri ile FIS tarafından da en gözde kayak merkezleri arasında gösterilen Erciyes’te, çok sayıda ulusal ve global ölçekli sportif organizasyon adına da faaliyette bulunuluyor.

Türkiye ve Dünya genelinde 9 global network üzerinden canlı yayınlanacak yarışlar ile milyarlarca kişi ile buluşacak organizasyon; konserler, DJ performanslar, Ford markasının ve diğer partner markaların saha aktiviteleri ile kış sporları tutkunlarına Erciyes’te festival coşkusunda geçecek bir hafta sonu yaşatacak.

 

Siyasetcafe.com

1511448919_fis_snowboard__2_.jpg

 

1511448927_fis_snowboard__9_.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.