Soğuk patatesi şikayet eden müşteriye bıçak fırlattı

Soğuk patatesi şikayet eden müşteriye bıçak fırlattı

Antalya’da bir garson soğuk ve ketçaplı servis edilen patatesin değiştirmesini isteyen İranlı Masoumeh Behamin'e bıçak fırlattı.

Antalya’da soğuk ve ketçaplı servis edilen patatesin değiştirmesini isteyen İranlı Masoumeh Behamin garson saldırısına uğradı. İranlı kadın olayın hala sonuçlanmamasına tepki gösterdi. 

Soğuk patates şikayetine bıçakla tepki

Antalya’da İran asıllı Maoumeh Behamin isimli bir kadın 5 ay önce gittiği restoranda patates kızartması sipariş etti. Ancak patates kızartması ketçaplı ve soğuk geldi. Bunun üzerine genç kadın, garsondan gelen siparişi değiştirmesini talep etti. Bunun üzerine garson elindeki bıçağı Behamin’in yüzüne fırlatarak yaraladı. 

Polise giderek şikayetçi oldu

Yaşananların üzerinden 5 ay geçmesine rağmen olayın hala soruşturma boyutunda olması ise genç kadını çileden çıkardı. Sol gözüne isabet eden bıçak nedeniyle 3 cm’lik bir kesiğin elmacık kemiğine kadar uzanmasıyla birlikte hastanelik olan Behamin ilk tedaviyi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gördü.  Tedavinin ardından Behamin polise giderek şikayetçi oldu. 

'Adaletin yerini bulmasını istiyorum'

5 aydır soruşturmanın tamamlanmasını bekleyen Behamin, şunları söyledi: Olay günü tek istediğimiz soğuk gelen patatesimizin değiştirilmesiydi. Bu noktaya geleceğini tahmin bile etmedim, etseydim istemezdim. Garson yüzünden neredeyse gözümü kaybedecektim. Buna rağmen bir sonuç çıkmadı. Tek istediğim adaletin en kısa zamanda yerini bulması. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.