ŞOK! Bakan’ın oğlu intihar etti

ŞOK! Bakan’ın oğlu intihar etti

Milli Eğitim Bakanı’nın oğlu intihar etti. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nin Eski Milli Eğitim Bakanı Canan Öztoprak'ın oğlu İstanbul’da intihar etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski Milli Eğitim Bakanı Canan Öztoprak'ın oğlu 33 yaşındaki Çetin Öztoprak İstanbul'da yalnız yaşadığı rezidanstaki dairesinde ölü bulundu. Ruhsatsız tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen Öztoprak'ın 2015 yılından beri İstanbul'da yaşadığı ortaya çıktı.

Bir internet firmasının CEO’luğunu yapan Çetin Öztoprak’tan üç gündür haber alanamayan komşusu Cansu Özdemir ve arkadaşları rezidans yönetimine haber verdi. Site yönetimi gece saat 23.30 sıralarında çilingir yardımıyla daireye girdi. Güvenlik görevlileri ile daireyi gezen yöneticiler, yatak odasında Çetin Öztoprak’ı yanında bir tabanca ile kanlar içerisinde buldu. Olayın şokunu atlatan güvenlik görevlileri polise ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztoprak’ın intihar ettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemelerin ardından bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Çetin Öztoprak’ın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri Öztoprak’ın arkadaşlarının ifadesine başvurdu.

Yapılan incelemelerde Öztoprak’ın geçtiğimiz Pazar Günü’nden beri telefonuna cevap vermediği öne sürüldü. İntiharda kullanılan silahın yapılan incelemesinde ruhsatsız olduğu iddia edildi.

inti.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.