ŞOK GELİŞME! Erdoğan Trump'ı dinlemedi

ŞOK GELİŞME! Erdoğan Trump'ı dinlemedi

Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump konuşurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salonu terk etti. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Birlemiş Milletler 73. Genel Kurulu görüşmeleri başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan önce ABD Başkanı Donald Trump konuşuyor.

ABD Başkanı'nın konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan salondan ayrılarak konuşma alanına geçti.

Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temsil ettiği Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu görüşmeleri, 140'tan fazla devlet ve hükümet başkanının katılımıyla başladı.

Bu yılki teması "Birleşmiş Milletler’i Tüm İnsanlarla İlgili Kılmak: Barışçıl, Adil ve Sürdürülebilir Toplumlar için Küresel Liderlik ve Ortak Sorumluluklar'' olarak belirlenen BM 73. Genel Kurulu görüşmelerinde Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temsil ediyor.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Genel Kurula hitabının ardından, geleneksel olarak ilk konuşmayı Brezilya'nın temsilcisi yaptı.

TRUMP KONUŞMA SIRASINI KAÇIRDI

İkinci konuşmayı ise ev sahibi ABD Başkanı Donald Trump yapacaktı. Ancak Turmp salona geç geldi ve konuşma sırasını kaçırdı. Bunun üzerine Ekvador temsilcisi konuşmasına başladı, Trump ise bu konuşmanın bitmesini bekledi.

ABD BAŞKANI TRUMP KONUŞURKEN ERDOĞAN SALONDAN AYRILDI

ABD Başkanı konuşmasına gecikmeli olarak başladı. Trump'ın konuşması başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Kurul salonundan ayrılarak konuşma alanına geçti.

Erdoğan, Genel Kurul'a dördüncü konuşmacı olarak hitap edecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.