ŞOK İDDİA! ABD ile Türkiye anlaştı! Brunson yarın serbest kalacak

ŞOK İDDİA! ABD ile Türkiye anlaştı! Brunson yarın serbest kalacak

Sıcak Gelişme… ABD basınında yer alan haberlere göre, Türkiye ile ABD’nin anlaştığı ve Brunson’un yarın serbest bırakılacağı ifade edildi.

ABD’li Papaz Brunson ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. ABD basınında yer alan iddialara göre; Ankara ile Washington ajan Brunson'un serbest kalması konusunda anlaşma sağladı.

NBC News'te yer alan habere göre; ABD ile Türkiye papaz Brunson'ın serbest kalması konusunda anlaştı. Beyaz Saray iki yıl aranın ardından Brunson'ın ABD'ye geri dönmesini bekliyor.

"SERBEST BIRAKILACAK"

Haberde "Brunson'un bir sonraki mahkeme duruşmasında kendisine verilen bazı suçlamalar düşürüldükten sonra serbest bırakılması bekleniyor" ifadesine yer verildi.

Anlaşmanın detaylarının henüz netleşmediği de haberde belirtildi. Brunson'ın duruşması 12 Ekim Cuma günü (yarın) görülecek. Avukatı ev hapsinin sonlandırılmasını beklediklerini açıklamıştı

ABD'li pastör Andrew Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, müvekkiline yönelik uygulanan ev hapsinin cuma günü görülecek duruşmada sonlandırılmasını beklediklerini belirtmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.