Sokak ortasında vahşet! Tartıştığı adamı kılıçla öldürdü

Sokak ortasında vahşet! Tartıştığı adamı kılıçla öldürdü

Sokak ortasında yaşanan vahşi cinayet herkesi şoke etti.

Almanya'da sokak ortasında iki adam henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışma sonrası eline kılıç alan adam, tartıştığı 36 yaşındaki Kazak kökenli bir Alman vatandaşı vahşice öldürdü. O anlar amatör kameralarca kaydedildi.

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Kazak kökenli bir Alman vatandaşı, dün akşamüstü tartıştığı bir kişi tarafından kılıç kullanılarak öldürüldü. Görgü tanıkları, bir tartışma sırasında meydana gelen saldırının ardından polisi aradı. Saldırıya uğrayan 36 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI


Korkunç saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden bisikletiyle uzaklaştı. Cinayet şüphelisi, kısa süren bir kovalamacanın sonunda polis tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Yakalanan şüphelinin sorgusu bugün gerçekleştirilecek.

 

POLİSTEN AÇIKLAMA


Polisten gelen ilk açıklamada cinayet silahının kılıç olduğu doğrulanırken, kurbanın öğleden sonra geç saatlerde kamuya açık bir sokakta saldırıya uğradığını söyledi.

ALMANYA'NIN EV GÜVENİLİR ŞEHRİ KABUL EDİLİYOR

 


Birkaç büyük otomobil üreticisi de dahil olmak üzere merkezde bulunan birkaç büyük Alman firması ile oldukça zengin olan Stuttgart, Almanya'nın en güvenli şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor.

 

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.