Son Dakika! Emniyet Müdür Yardımcısına suikast düzenlendi

Son Dakika! Emniyet Müdür Yardımcısına suikast düzenlendi

Son dakika… Emniyet Müdür Yardımcısı bir ihbar üzerine gittiği evde bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Yüksekova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Acar’ın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

 

Alınan bilgiye göre Yüksekova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Acar, bir ihbarı değerlendirmek için gittiği evde bıçaklı saldırıya uğradı. İhbarın suikastı gizlemek için yapıldığı belirtilirken, hastanede tedavisi süren Acar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Yardımcısı Fatih Acar’a hırsızlık süsü ile tuzak kuruldu. Bir hırsızlık ihbarını değerlendiren Acar, gittiği evde bıçaklı saldırıya uğradı. Hastanede tedavi altında bulunan Acar’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

emny.JPG

 

155’e gelen bir ihbarı değerlendiren Yüksekova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Yardımcısı Fatih Acar, evde hırsızlık yaptığı öne sürülen kadın tarafından bıçakladı. Hırsızlık ihbarının suikastı gizlemek için yapıldığı belirtilirken, Acar’ı bıçaklayan 18 yaşındaki kadın gözaltına alındı.

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Acar’ın sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.