Sonunda Türkiye’ye geldi! Güzelliğiyle herkesi büyüledi

Sonunda Türkiye’ye geldi! Güzelliğiyle herkesi büyüledi

İnsana en çok benzeyen robot olarak tarihe geçen Sophia, sonunda Türkiye’ye geldi. Bu yıl 5’incisi düzenlenen Marketing Meetup’ta Türkiye’ye önemli mesajlar verdi.

Türkiye’ye ilk kez gelen robot Sophia, bu yıl 5’incisi düzenlenen Marketing Meetup’a katıldı. Burada merak edilen soruları yanıtladı.

Dünyanın vatandaşlık alan ilk insansı robotu olan Sophia, bu yıl 5’incisi düzenlenen Marketing Meetup’a katıldı. Konuşmasına Türkçe 'merhaba' diyerek başladı. Konuşmasının sonunda 23 Nisan'ı kutlamayı da unutmadı.

‘Marketing Meetup’ etkinliğinde soruları yanıtlayan ‘Sophia’, Yapı Kredi’nin yeni reklam filminin çekimlerinde rol alacağını açıkladı.

zekasi-kadar-guzelligiyle-de-dikkat-cekti.jpg

Watsons Sophia’nın makyajını yaptı

Watsons tarafından yapılan makyajıyla dikkatleri üzerine çeken Sophia katılımcıların beğenisini kazandı. Sophia’nın makyajı Watsons makeup artisti tarafından yapıldı.

Sophia’nın makyajında, Watsons’ın öne çıkan markalarından eyeliner, maskara, allık ve ruj gibi ürünler kullanıldı. Makyaj uygulaması sonrasında güzelliğiyle katılımcıları etkileyen Sophia, sempatikliğiyle de büyük ilgi gördü.

zekasi-kadar-guzelligiyle-de-dikkat-cekti-yapay-zeka-gercek-guzellik-1253618.jpg

İnsana en çok benzeyen robot: Sophia

Suudi Arabistan tarafından dünyanın ilk vatandaşlık verilen robotu olan Sophia, düşündüren cevaplarıyla herkesi etkiledi. Bir insana oldukça benzer şekilde geliştirilen robot Sophia, sohbet sırasında konuşulanları hafızasına alabiliyor, sonradan hatırlayabiliyor ve kişilerle göz teması kurabiliyor. 60’tan fazla yüz ifadesi kullanabilme özelliği olan Sophia, farklı ruh hallerine göre kızgın, üzgün ve mutlu gibi görünebiliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.