SURİYELİ DEHŞETİ İlçe ayağa kalktı

SURİYELİ DEHŞETİ İlçe ayağa kalktı

Uşak’ın Eşme İlçesi’nde Suriyeli bir grup ile ilçe halkı arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesinin ardından Suriyeli grup dehşet saçtı.

Eşme’de yaşayan bir grup Suriyeli, ilçe halkından iki kişiyi bıçakladı. İlçede yaşanan olayın ardından büyük bir gerginlik yaşandı. 100 kişilik grup olayın ardından toplanarak Suriyelilerin kaldığı eve yürümeye kalktı.

100 kişilik gruba güvenlik güçleri müdahale etti ve büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçildi. Uşak Valisi Funda Kocabıyık olayın yaşandığı mahalleye gelerek ilçe halkını sakinleştirmeye çalıştı ve grubu ikna ederek kalabalığın dağılmasını sağladı.

Soylu'dan flaş istifa açıklaması

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Suriyeli bir grup ile Özgür E. ve Evren K. arasında yaşanan tartışma ile başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından 10 kişilik Suriyeli grubun, Özgür ve Evren isimli şahısları bıçakladığı ve olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Yaşananların ardından Eşme meydanında toplanan kalabalık bir grup ‘Eşme’de Suriyeli istemiyoruz’ sloganları eşliğinde Suriyelilerin kaldığı evlere yürümek istedi. Uşak Merkez’den gelen takviye ekibi ile polis gruba müdahale etti. Vali Funda Kocabıyık’ın olay yerine gelmesinin ardından grup ikna edilerek dağıldı.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.