Sütyen reklamına şok tepki

Sütyen reklamına şok tepki

Vatandaşlar durakta bulunan sütyen reklamına şok tepki gösterdi. İşte ayrıntılar;

Kayseri’de bir otobüs durağında yer alan sütyen reklamı vatandaşı çileden çıkardı.

Kayseri kent merkezinde, otobüs duraklarındaki sütyen reklamı, Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup üyeleri tarafından ahlaksız olduğu gerekçesiyle afişlerle kapatıldı.

Kayseri kent merkezinde, otobüs duraklarındaki sütyen reklamı, Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup üyeleri tarafından ahlaksız olduğu gerekçesiyle afişlerle kapatıldı. Sütyen firması yetkilileri ise ahlak dışı olduğunu düşünmediklerini belirttikleri reklama tepkiyi saçma bulduklarını söyledi.

Kayseri kent merkezine özellikle otobüs duraklarına yerleştirilen sütyen reklamı, Yedi Hilal Gençliği isimli bir grup tarafından ‘Gözünü kiraya verme, gözlerimiz esir’ yazılı afişlerle kapatılıp, Büyükşehir Belediyesi de göreve çağrıldı. Sütyen firması adına açıklama yapan Figen Özcan, protestoya şaşırdıklarını belirterek, Türkiye çaplı çalışıyoruz her ilimizde reklam veriyoruz. Sadece Kayseri’ye özel bir durum olmadığı için reklamları vermeye devam edeceğiz. Ahlak dışı olduğunu düşünmüyoruz. Bu yapılan protestoları da saçma buluyoruz dedi. Yedi Hilal Gençliği isimli grup ise Kayseri Büyükşehir Belediyesinin reklam yönetmeliğinde ahlaka aykırı reklamların yayınlanmayacağına dair maddelerin olduğunu belirterek, bu reklamın tamamen kaldırılmasını istedi.

sutyen.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.