SUUD MÜFTÜSÜ FENA UÇTU! Dünya dinimizden dolayı bizi kıskanıyor

SUUD MÜFTÜSÜ FENA UÇTU! Dünya dinimizden dolayı bizi kıskanıyor

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz âl-i Şeyh, ülkesine ve liderlerine haset edildiğini ifade etti. İşte haberin ayrıntıları;

Suudi Arabistan Müftüsü ve Büyük Ulema Heyeti Başkanı Abdülaziz âl-i Şeyh, yaptığı açıklamalar ile büyük bir şaşkınlık yarattı.

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası zor bir süreçten geçen Suudi Arabistan'da uzun bir süredir sessiz olan müftü Abdülaziz âl-i Şeyh, olay açıklamalar yaptı.

DİNİMİZDEN DOLAYI KISKANIYORLAR

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz âl-i Şeyh adına İlmi Araştırmalar ve Müftülük Genel Başkanlığı’nın twitter hesabından yapılan açıklamada, “Bu ülkeye dininden dolayı hased ediyorlar. Emniyette olduğundan dolayı, liderlerinden dolayı, hayır ve güzelliğinden dolayı bu ülkeye hased ediyorlar” ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyadan yapılan paylaşıma çok sayıda tepki geldi.

Ülkede isimsiz olarak Suudi Arabistan Alimler Heyeti’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada ülkenin yolsuzluğa battığı ve İslam alimlerinin hakkı söyledikleri için tutuklandıkları belirtilerek, sorumlunun Prens Muhammed bin Selman olduğu bildirilmişti. Açıklamada Prens Muhammed bin Selman’ın görevden alınması talep edilmişti.

İşte o paylaşım:

paylasim-009.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.