Tacizci müdürden şok sözler! “Şevhetli şekilde sevişmek ister misin?”

Tacizci müdürden şok sözler! “Şevhetli şekilde sevişmek ister misin?”

Konya Selçuk Üniversitesi’nde görev yapan Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı hakkındaki korkunç iddia mide bulandırdı. İddiaya göre, H.H.S., üniversitede çalışan 2 kadına, "Şehvetli bir şekilde sevişmek ister misin?" gibi ifadelerle tacizde bulundu.

Konya Selçuk Üniversitesi’nde yaşanan skandal taciz olayı akıllara durgunluk verdi.

‘SEVGİLİM OLMAMI İSTER MİSİN?’

İddiaya göre, geçen yıl Konya Selçuk Üniversitesi’nde, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanlığı görevini yürüten H.H.S., üniversitede çalışan 2 kadına “Sevgilin var mı? Sevgilim olmamı ister misin? Şevhetli bir şekilde sevişmek ister misin?” gibi skandal ifadelerle tacizde bulundu.

SİLAHLA SUS PAYI VERDİ

Olayı ortaya çıkmasın diye kadınları silahla tehdit eden H.H.S., bir süre sonra üniversite yönetimine şikayet edildi. Tehdit ve tacizlere daha fazla dayanamayan 28 yaşındaki T.Ö.’nün yazılı olarak üniversiteye yaptığı şikayetin ardından tacize uğrayan diğer kadın Y.C. de, H.H.S. hakkında şikâyetçi oldu.

HAKKINDA HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI

Üniversite yönetimi şikâyetlere rağmen tacizci müdür hakkında hiçbir işlem yapmadı, sadece görev yerini değiştirdi. Konya Valiliği İl İdare Kurulu da, H.H.S. hakkında “soruşturma açılmasına gerek olmadığı” yönünde karar aldı. Bunun üzerine mağdur T.Ö.’nün avukatları Danıştay’a başvurdu.

DANIŞTAY KARARI BOZDU

Danıştay 1. Dairesi, Konya Valiliği’nin men-i muhakeme kararının bozulmasına ve şüphelinin yargılanmasına karar verdi. Yargılamanın Konya Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılması bekleniyor.

‘PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORUM’

Yargılama kararının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen T.Ö. “Danıştay bozdu. Şimdi bu adam adalet karşısında hesap verecek. Ruh sağlığımın bozuk olduğuna dair verilen raporlar hakem hastane tarafından da onaylandı. Yaklaşık 3 aydır psikolojik tedavi görüyorum. İlaç kullanıyorum. Bu olay hayatımı mahvetti” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.