Tahliye edilen Çapkın’dan ilk açıklama

Tahliye edilen Çapkın’dan ilk açıklama

İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın dün akşam tahliye edildikten sonra flaş açıklamalarda bulundu. Hüseyin Çapkın ilk açıklamasında neler söyledi? İşte haberin ayrıntıları;

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına yönelik davada, aralarında eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın tahliyesine karar verildi ve gece yarısı Çapkın cezaevinden çıktı, sevenlerine kavuştu.  

Cezaevinden çıktıktan sonra Hüseyin Çapkın merak edilen sorulara yanıt verdi ve ilk açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarının soruları üzerine Hüseyin Çapkın, "Uzun konuşmayacağım, Türk adaletine güvendik. Çok şükür tahliye olduk. Başka söyleyecek bir şeyim yok" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "Sayın Mehmet Ağar mahkemeye geldi" demesi üzerine Çapkın "Teşekkür ederim, o mahkemenin işi, teşekkür ederim" şeklinde karşılık verdi.

Hüseyin Çapkın ve 3 sanığa tahliye kararı

"Mehmet Ağar mı kefil oldu?" şeklindeki soruya ise Çapkın, "Kefalet yok bu işte. Sağ olsun, herkes ne biliyorsa onu söylediler. Herkes, kim ne biliyorsa öyle söylediler. Teşekkür ederim" şeklinde yanıt verdi.

"Ev hapsi ile ilgili bir şey söyleyecek misini?" sorusunu ise Çapkın, "Hayır, teşekkür ederim" şeklinde cevapladı. Çapkın daha sonra kendisini bekleyen araca binerek oradan ayrıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.