Talat Bulut’un yerine gelecek isim belli oldu

Talat Bulut’un yerine gelecek isim belli oldu

Dizi setinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut'un yeni sezonda dizide yer almayacağı ve yerine başka bir oyuncuyla anlaştığı iddia edildi.

Usta oyuncu Talat Bulut, hayatının en sıkıntılı süreçlerinden birini geçiriyor.

Bulut, geçtiğimiz aylarda taciz skandalıyla gündeme gelmiş, başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde bir set çalışanını taciz ettiği ileri sürülmüştü.

İddianın gündeme oturmasından sonra yapımcılar usta oyuncuya karşı tavır aldı. Sanatçının, ‘Yasak Elma’ dizisinde devam edip etmeyeceği de konuşuluyordu.

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un, yeni sezonda kesinlikle Bulut ile çalışmak istemediği yerine Serhan Yavaş ile anlaştığı iddia edildi. Dizide Bulut’a Eda Ece ve Şevval Sam başrolde eşlik ediyor.

Yasak Elma dizisinde Talat Bulut’un yerine gelecek isim Serhan Yavaş olarak belirlendi.

TALAT BULUT KİMDİR?

23 Mart 1956 tarihinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya gelen Talat Bulut, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü kazanmış ancak eğitimini yarıda bırakmıştır. 

Oyunculuk kariyerine ilk adımı 1975 senesinde Ankara Sanat Tiyatrosu'nda "Dimitrov" adlı oyun ile olmuştur. Uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmıştır. Türkan Şoray vesilesi ile kamera karşısına geçmiş ve Hazal filmi ile ilk beyaz perde deneyimini yaşamıştır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı’dır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, yayınlandığı dönemde büyük beğeni yakalayan Annem dizisinde Vahide Perçin ile başrolü paylaşmıştır.  2007 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Mutluluk filminde Murat Han ve Özgü Namal gibi isimlerle başrolü paylaşmıştır. 

2014 yılına gelindiğinde adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül yapımı Mucize sinema filminde "Mahir Öğretmen" karakterine hayat vermiştir.  2018 yapımı Yasak Elma dizisinde Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece gibi isimlerle beraber rol almaktadır. 

Halen sinema filmleri ve dizilerde rol almaya devam eden ünlü oyuncu aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Esin Afşar ile Kerim Afşar’ın kızı Pınar Afşar Bulut ile evli olan Talat Bulut'un 18 yaşında Hazal Bulut adlı bir kızı vardır. 

''Talat Bulut yapmaz'' dedim ama...

Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden kızdan şok açıklama

Ünlü oyuncu hakkında bir taciz iddiası daha!

siyasetcafe.com

 

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' rezil etti

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Çin Seddi' rezil etti

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.