Tanzim satışları e-Ticaret ile online yapılacak

Tanzim satışları e-Ticaret ile online yapılacak

Bakan Turhan açıkladı. Tanzim satışlarda internetten satış dönemi başlıyor. Ürünler epttavm.com da e-tanzim ürünleri satışı yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın açıklamasına göre, tanzim satışların internetten başlatılacağını duyurdu. Online olarak satışların www.epttavm.com adresi üzerinden yapılacağı bildirildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada e-tanzim uygulamasının başlatıldığı belirterek ürünlerin linkleri de paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde belirli noktalarda başlayan tanzim satışlarla ilgili hükümetten yeni bir adım geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, online tanzim satışlarının başlayacağını duyurdu.

tanzim-siyasetcafe.jpg

Satışlarla ilgili açıklama yapan Bakan Turhan, “Sebze ve meyvede tanzim satış uygulamasını, Türkiye’nin Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com’da başlatıyoruz. Proje kapsamında tarım ürünlerinin vatandaşımıza ulaşması sürecinde yaşanan aracı hizmet ücretlerini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” dedi.

O ÜCRETLER KALDIRILIYOR

Bakan Turhan'ın açıklamasına göre, aracı hizmet ücretlerinin de ortadan kaldırılması planlanıyor. Bakanlık açıklamasında şunlara yer verildi; 

“Tarım ve Orman Bakanlığımızın desteği ve PTT AŞ güvencesiyle başlatılan bu proje kapsamında tarım ürünlerinin vatandaşımıza ulaşması sürecinde yaşanan aracı hizmet ücretlerini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. www.epttavm.com internet adresinde e-Tanzim olarak hizmete sunulan meyve ve sebzeler tanzim fiyatları ile satılırken, tüm ürünler PTT Kargo ve Lojistik aracılığı ile güvenle vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır.

Vatandaşlarımızın tanzim noktalarında sıra beklememesi, sebze ve meyvelerini uygun şartlarda ucuz olarak alabilmeleri için Milli Pazaryeri Platformu www.epttavm.com olarak sorumluluk üstlendik. Vatandaşımıza ekstra ücret yansımaması ve uygulamada avantajların artırılması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte çaba içerisindeyiz”

e-Tanzim ürünlerine https://www.epttavm.com/kampanyalar/turkiye-kazanacak/turkiye-kazanacak linki üzerinden de ulaşabilecektir.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.