Tarihi maçta sahaya atlayan "deli mi ne" Türk halkından böyle özür diledi!

Tarihi maçta sahaya atlayan "deli mi ne" Türk halkından böyle özür diledi!

Dün akşam oynanan tarihi maçta sahaya atlayan ve Milli sporcu olduğu bilgisini paylaşan Ali Abdülselam Yılmaz dün gece yaşananları anlattı. Amacının kanalına takipçi kazandırmak olmadığını dile getirdi.

Vodafone Park'ta oynanan Liverpool - Chelsea maçında çirkin anlar yaşandı. 'Deli Mi Ne?' kanalının sahibi olan Fester Abdü, Liverpool ile Chelsea arasında oynanan Süper Kupa maçında sahaya girdi. Dikkat çekmek isterken tüm Türkiye'nin lincine uğradı.

 

HAKEM MAÇI DURDURDU

Liverpool - Chelsea maçını yöneten kadın hakem Stephanie Frappart, 'Deli Mi Ne?' kanalının sahibi olan Fester Abdü'nün sahaya girmesinin ardından maçı durdurdu. Maç durdurulduktan sonra güvenlik görevlileri Chelsea yarı alanından sahaya atlayan Fester Abdü'yü kovalamaya başladı.
Liverpool'un kalesine yönelen Fester Abdü kaleye birkaç metre kala güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. Yaklaşık bir dakika süren kovalamacanın ardından Fester Abdü güvenlik görevlilerince sahanın dışına çıkarıldı.

 

ÖZÜR DİLEDİ

Daha sonra göz altına alınan Youtuber, ifadesi alınıp serbest bırakıldı. Milli sporcu olduğu bilgisini paylaşan Ali Abdülselam Yılmaz dün gece yaşananları anlattı. Amacının kanalına takipçi kazandırmak olmadığını dile getiren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz maç esnasında yaşanan heyecan ile kendisini sahaya attığını dile getirdi. Yaşanan olaylardan ötürü üzgün olduğunu dile getiren Deli Mi Ne? kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz spor camiası ve Tüm Türkiye'den özür diledi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum