Tavuk eti kanatlanıp uçuyor!

Tavuk eti kanatlanıp uçuyor!

Dolar kurundaki dalgalanmayı fırsata çevirenler, iğneden ipliğe her şeye zam yapmaya başladı. Son olarak Türkiye Kasaplar Odası Genel Başkan Yardımcısı  Osman Yardımcı fırsatçılarla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Dar zamanları fırsata çeviren ve milleti sömüren fırsatçılar dolar kurundaki dalgalanmadan da ekmek çıkarma peşine düştü.

Tuvalete bile zam yapan fırsatçılar, kırmızı et alamadığı için beyaz ete yönelen ve üç kuruş maaşla kıt kanaat geçinmeye çalışan milleti de mağdur ediyor.

Türkiye Kasaplar Odası Genel Başkan Yardımcısı Osman Yardımcı da, döviz kuru üzerinden tavukçuluk sektöründe fırsatçılık yapıldığını iddia etti.

Yardımcı, beyaz ete 9 ayda yüzde 200'ün üzerinde zam yapıldığını söyledi. Tavuk eti fiyatının kırmızı et fiyatlarıyla yarıştığını vurgulayan Yardımcı, 'Bunun adı fırsatçılıktan başka bir şey değil. Devletin buna dur demesi gerekir. Tavuk göğsünün fiyatı 2 hafta önce 18, bir hafta önce 22 liraydı. Bugün sadece bize gelişi 28 lira oldu. Ocak ayında 10 liraydı. Tavuk kanadının kilosu ocak ayında 7 lira 70 kuruşken bugün 21 lira. Kırmızı ete 1 lira zam geldiğinde ülke ayağa kalkıyor' diye konuştu.

siyasetcafe.com

enginyurt.jpg

beta.jpg

asgariucret.jpg

erdogan-032.jpg

nazli-ilicak.jpg

rezazarrab.jpg

kalin.jpg

fiskobirlik.jpg

siyi.jpg

suriye-imam.jpg

turkl-001.jpg

erdogana.jpg

mustafatuna.jpg

erdogan-031.jpg

okulmuduru.jpg

muzikogretmeni.jpg

istanbul-aksener-bombasi.jpg

asura-001.jpg

nagehan-alcinin-enis-berberoglu-korkusu-siyasetcafe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.